DM TAK blir gasellföretag för tredje gången

För tredje gången blir DM TAK tilldelade den prestigefyllda utmärkelsen Årets Gasell, som delas ut av tidningen Dagens Industri.

– Vi tycker att det är superkul, och det är verkligen en bekräftelse på allt slit! Vi på DM TAK har lyckats öka omsättningen och samtidigt bibehålla kvaliteten på våra arbeten. Vi satsar väldigt mycket på att kvaliteten hålls och att själva organisationen blir bättre, så att alla projekt ska gå smidigare, säger Vanessa Frykman, marknadschef på DM TAK.

– Det är roligt att Dagens Industri ser och uppmärksammar att vi tack vare hårt slit har lyckats!

DM TAK har satsat hårt på sina anställda och på att utvecklas som företag. Genom att skapa nya jobb och samarbeta med underentreprenörer som har bolag i Sverige, vill DM TAK ge tillbaka och föra både landet och DM TAK framåt.

– Vi är ungefär 55 personer ute varje vecka och ökar gradvis antalet. Vi vill vara med och skapa jobb i Sverige för att ge tillbaka till samhället. Då måste man våga anställa och det måste man även för att växa, säger David Frykman, VD på DM TAK.

DM TAK blir gasellföretag för tredje gången 1
Vanessa och David Frykman

Vad innebär den här utmärkelsen för DM TAK?
– Den gör att vi blir mer taggade! Vi känner att det är en jättestor ära att bli ett Gasellföretag, säger Vanessa Frykman.

Årets Gasell är en utmärkelse som delas ut årligen av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag. DM TAK har blivit Gasellföretag år 2013, 2015 och 2016.

DM TAK blir gasellföretag för tredje gången 2
DM TAK AB

Prenumera på vår tidning

DM TAK – Är takläggare i Stockholm med lång erfarenhet inom takläggning, plåtslageri, takmålning samt alla typer av takarbeten.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här