Företagsresa till Spanien

2021 så gjorde personalen på DM TAK sitt bästa år någonsin och det belönades med en resa till Spanien! Vi åkte till Sitges i Barcelona torsdag – söndag där vi gjorde en massa aktiviteter och åt fantastisk mat 😃🌴 

Vi landade i Barcelona vid 14 tiden på torsdagen och tog oss ut med transfer till Sitges. Vi landade lite på hotellet innan vi åt en enkel sen lunch på hotellets takbar. Vid klockan åtta på kvällen hade vi bokat bord på restaurangen La Fragata där menyn bjöd på ett flertal smårätter till förrätt, kött till huvudrätt och en gudomlig glass till dessert!

Dagen efter väntade aktivitet och lunch på den spanska landsbygden. Vi åkte off road med buggies och quads följt av en barbeque lunch med vinprovning. 

På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang vid namn Vivero beach club precis vid havet som bjöd på en del fisk inspirerat till förrätt. Till huvudrätt bjöds det på lamm och till efterrätt crème brulée. 

När vi vaknade upp på lördagen var det dags för aktiviteter på Humor Amarillo där det var hinderbana och paintball planerat! På kvällen blev det spontant pizza och pasta till middag på en restaurang nära hotellet. 

På söndagen hann vi med lite ledig tid innan transfern gick till flygplatsen och det var dags att åka hem. Tack för denna fantastiska resa! 

Företagsresa till Spanien 1
Företagsresa till Spanien 2
Företagsresa till Spanien 3
Företagsresa till Spanien 4
Företagsresa till Spanien 5
Företagsresa till Spanien 6
Företagsresa till Spanien 7
Företagsresa till Spanien 8
Företagsresa till Spanien 9
Företagsresa till Spanien 10
Företagsresa till Spanien 11

Prenumera på vår tidning

DM TAK – Är takläggare i Stockholm med lång erfarenhet inom takläggning, plåtslageri, takmålning samt alla typer av takarbeten.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här