Stor helomläggning i Djursholm Brf Menglöd 2

Vi på DM TAK har precis avslutat en stor och rolig helomläggning av taken hos BRF Menglöd på Lillkalmarvägen i Djursholm. Vi lade om taken på hela 12 hus i det härliga och idylliska området och arbetet gick väldigt smidigt. Det var framförallt roligt eftersom de boende var så himla positiva och genuint nöjda under hela arbetet!

För att avsluta det här projektet och knyta ihop säcken så bad vi några boenden att svara på några frågor om hur de upplevde arbetet och vad de tycker om slutresultatet på alla nylagda tak.

De delade med sig av väldigt positiv feedback och såhär lät det:

’’Det var fantastiskt smidigt, allting gick oerhört snabbt och det var det ingen här som trodde från början. Takarbetarna var väldigt ödmjuka och visade mycket integritet. Jag jobbar hemifrån i mitt kök och de gick precis utanför fönstret utan att ens kasta en blick in hos mig. De hälsade alltid, var respektfulla och lämnade aldrig skräp efter sig. De var också väldigt hjälpsamma. Det nya taket faller in fint i den allmänna miljön.’’

’’Hela upplevelsen under arbetets gång var positiv. De var noggranna, det kändes tryggt och det blev snyggt. Arbetarna uppträdde sympatiskt och respektfullt.’’

 

Stor helomläggning i Djursholm Brf Menglöd 2 1
Ordförande för BRF Menglöd 2.

Ordförande Bengt Jansson

Kvinna som promenerar med sin hund i Djursholm.

Prenumera på vår tidning

DM TAK – Är takläggare i Stockholm med lång erfarenhet inom takläggning, plåtslageri, takmålning samt alla typer av takarbeten.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här