Takläggare Åkersberga

Takläggare Åkersberga

Vi gör takläggning i Åkersberga!

Är du fastighetsägare och är i behov av ett nytt tak? Vi är takläggare i Åkersberga och ordnar med alla typer av takarbeten. Visste du till exempel att det är oerhört viktigt med taksäkerhet? Det är för att takarbetare som befinner sig på taket ska kunna vara trygga när de utför sitt arbete. Taksäkerhet är en av många saker vi jobbar med.

Takläggare Åkersberga 1
Takläggare Åkersberga 2
Takläggare Åkersberga 3
Takläggare Åkersberga 4
Takläggare Åkersberga 5
Takläggare Åkersberga 6
Takläggare Åkersberga 7
Takläggare Åkersberga 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet inom takläggning med tegel- och betongpannor

Eftersom att vi varit igång länge och alltid strävar efter att bli bättre har vi idag en väldigt lång erfarenhet av tegel och betong pannor. Har du några frågor om material, färg eller om tegel eller betong är bäst för dig tveka inte att höra av dig på 08 – 604 74 45 så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar!

I takbranschen finns det tyvärr många oseriösa entreprenörer och därför är det extra viktigt för oss att under arbetets gång, från kontakt till avslut ha en tydlig dialog med våra kunder. Vi vill informera dig om vad som sker löpande så att du känner dig trygg och kan ha insikt i vårt arbete. 

Om du är osäker på hur fastighetens tak mår är första steget att boka ett hembesök så att vi kan kika på taket och ge dig en kostnadsfri offert.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Åkersberga

  Vi har gjort en del takarbeten i Åkersberga och levererat högkvalitativa tak till nöjda kunder i området. Vi på DM TAK är specialister inom betong- och tegeltak och vi servrar bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

  I Åkersberga finns mycket natur och ett härligt centrum med massa olika butiker. Oavsett storlek, ålder eller befintligt tak på din fastighet så har vi erfarenheten och kompetensen att renovera och leverera ett tak som passar dess konstruktion och omgivande miljö. Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare i Åkersberga!

  Åkersberga– Roslagsbanan enkelt in till Stockholms stad

  Åkersberga har flera radhusområden, det är mycket barnfamiljer som bor här och man tar sig enkelt till Stockholms stad med roslagsbanan. Det finns flera skolor, grönområden och en galleria med stort utbud som caféer, blommor och mode.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Gamla Brandstationen i Bromma pånyttfödd

  DM TAK fick äran att renovera den anrika ”Gamla Brandstationen” i Bromma som byggdes 1915. Målet var att återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer. Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm. Till sist installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett tryggt och säkert sätt.

  Takläggare Åkersberga 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Brandstationen Bromma
  Björkbacksvägen

  DM TAK utförde takrenovering för Brf Montörens grönmärkta fastigheter

  DM TAK älskar att ta sig an utmanande projekt som kräver kompetens utöver det vanliga. Den gröna märkningen är den näst högsta klassificering på en byggnad med kulturhistoriskt värde och den ställer höga krav på materialval och finish vid en takrenovering. Efter en noggrann renovering av taken har bostadsrättsföreningen fått nya enkupiga lertegelpannor från Vittinge, bästa sortens underlagspapp, välkonstruerade plåtdetaljer som leder bort vattnet från taket och uppdaterad taksäkerhet för framtida takunderhåll.

  Takläggare Åkersberga 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Brf Sagoboken 11 i Bromma får nytt tak med hjälp av DM TAK

  Vid den vackra trädallén på Ålstensgatan i Bromma ligger Brf Sagoboken 11. Fastigheten är byggd 1929 och har en putsad fasad som går i gult och blått. Taket är valmat och har ett vackert taktegel från Vittinge. De välvda fönsterbågarna som öppnas mot allén, sitter parvis i de tegelröda fönsterkuporna. De skiftande färgerna i naturmaterialet från lerteglet går i perfekt ihop med de röda plåtdetaljerna och de välvda kuptaken som sticker ut från taket alldeles intill träden ger en känsla av att fastigheten är ett med naturen.

  Takläggare Åkersberga 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ålstensgatan
  Takläggare Åkersberga 12

  Om Åkersberga

  Åkersberga är en ort i Uppland och ligger i Österåkers kommun i Stockholms län. Härifrån går det bussar till bland annat Danderyd, Kista och Norrtälje.

  Invånare: 33 361 (2016)  Yta: 16,27 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här