Takläggare Botkyrka

Takläggare Botkyrka

Vi fixar ditt tak i Botkyrka

Vi är din takläggare i Botkyrka som hjälper dig med önskat takarbete. Det är inte lätt att veta som fastighetsägare hur taket mår eller när det behöver en omläggning. Vi finns här och kan hjälpa till att styra upp dem bitarna. 

Ingen vill stå där med ett läckande tak, det kan orsaka vattenskador och mögel vilket man gärna vill slippa!

Takläggare Botkyrka 1
Takläggare Botkyrka 2
Takläggare Botkyrka 3
Takläggare Botkyrka 4
Takläggare Botkyrka 5
Takläggare Botkyrka 6
Takläggare Botkyrka 7
Takläggare Botkyrka 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Vi kan takläggning

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi gör ett högkvalitativt arbete. Vi har stor kunskap kring takläggning och erbjuder därför alltid våra kunder en lång garanti.

Branschen kantas tyvärr utav många oseriösa aktörer och därför arbetar vi extra noga med stort engagemang för att få våra kunder nöjda. Du är trygg genom hela arbetets gång och vi ser till att skicka ut löpande information om var vi är i arbetsprocessen samt vad det är som arbetas med. 

Vi erbjuder även mycket annat som taksäkerhet, snöskottning och takservice för mindre ärenden. Är du osäker på vad ditt tak behöver kommer vi ut och gör en översyn och lämnar en kostnadsfri offert. 

En vanlig fråga vi brukar få är om man kan laga det som behövs eller om man bör göra en takomläggning. Vi rekommenderar oftast att göra en omläggning, beroende på hur skadat taket faktiskt är. Det lönar sig i slutändan då man får samma kvalité på hela taket samt slipper onödigt dyra renoveringskostnader.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Botkyrka - en av Stockholms populäraste närförorter

  Botkyrka är en ort som har mycket att erbjuda. Här kan man uppleva fantastisk kultur, promenera och vandra samt slå sig ner på ett härligt café. Botkyrka är en växande kommun som har nära till grönområden men också till stan.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Isjaktsgränd i Hägersten är nu ett med naturen

  I lugna Västertorp ligger Isjaktsgränd. Här lade vi nya betongpannor av typen ”Jönåker elegant”. Vi installerade gångbryggor med kompletterande räcken vid takluckorna som gör det säkert för takarbetare att komma upp på, och förflytta sig längs med taket. Vi installerade även snöras skydden så att de boende slipper oroa sig för fallande snö och is. Plåtdetaljerna, inklusive kronan på skorstenen, går i ton med takpannorna. Resultatet blev kanon och de tegelröda taket blir extra anslående på hösten då de omgvivande lövträden skiftar färg, och byggnaden ger ett intryck av att vara ett med naturen.

  Takläggare Botkyrka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Botkyrka 10
  Klubbacken

  Omfattande takrenovering för BRF Källarbacken i Hägersten

  På Klubbacken 22 uppe på en höjd med utsikt över Mälaren, utförde vi en omfattande takrenovering för BRF Källarbacken. På bilden ser man hur de tegelröda takpannorna och de mörkbruna plåtdetaljerna går i harmoni med husets sandfärgade fasad, och snörasskydd längs med hela takfoten skyddar de boende under töväder. Vi installerade även gångbryggan med räcke, som nu kompletterar säkerheten och gör det möjligt för takarbetare att tryggt röra sig uppe på taket för framtida underhållsarbeten.

  Takläggare Botkyrka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  BRF Obligationen - takrenovering och byten av takstolstassar på fastighet från 1945

  Uppe på en höjd i Hägersten ligger BRF Obligationen, en äkta bostadsrättsförening med 30 lägenheter. I närheten finns parker, och man finner även inom- och utomhusbad inom gångavstånd. Ett antal takstolstassar på huset hade ruttnat och behövde bytas ut. Vi utförde en omfattande takrenovering och slutresultatet blev fantastiskt.

  Takläggare Botkyrka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Botkyrka 13
  Takläggare Botkyrka 14

  Om Botkyrka kommun

  Botkyrka är en kommun i Stockholms län med Tumba som centralort. Kommunen gränsar till bland annat Ekerö, Huddinge och Haninge.

  Invånare: 94 606 (2019) Yta: 222,3 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här