Takläggare Enköping

Takläggare Enköping

Vi är experter på tak i Enköping!

Är du på jakt efter en skicklig takläggare i Enköping? Då har du hittat rätt! På DM TAK har vi sedan vår start 2001 blivit specialister på takläggning och takrenovering. Vår långa erfarenhet och kunskap tillsammans med vår ständiga strävan att göra takbranschen bättre och bättre har etablerat oss som en ledande takläggare inom branschen.


Våra engagerade takmontörer arbetar alltid för att leverera tak av högsta kvalitet – vilket gör att vi kan lämna långa garantier på utförda takarbeten till alla våra kunder.

Takläggare Enköping 1
Takläggare Enköping 2
Takläggare Enköping 3
Takläggare Enköping 4
Takläggare Enköping 5
Takläggare Enköping 6
Takläggare Enköping 7
Takläggare Enköping 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

Varför ska du då anlita just oss för ditt takarbete? Vi på DM TAK har riktigt lång erfarenhet inom takläggning med betong-och tegelpannor och våra skickliga samt välutbildade takmontörer kommer att se till att ditt tak efter en takrenovering kommer att hålla i många år framöver.

Vi har valt att stå upp för tydlighet, ärlighet och effektivitet i en bransch som kantas av många oseriösa aktörer och förutom att alltid göra ett bra jobb så är det också alltid viktigt för oss att du som kund ska känna dig vänligt bemött, från första kontakt till färdigt tak. Genom våra utbildningar och ständiga förbättringsarbete håller vi vår passion för hantverket levande. 

Vi vet att det kan vara svårt att som lekman göra en egen bedömning över hur taket mår och därför erbjuder vi fastighetsägare och bostadsrättsföreningar en tjänst där vi årligen kommer och besiktigar taket och hjälper till med eventuella underhåll.

Genom dessa långsiktiga serviceavtal som vi har håller man taket i bra skick en längre tid samtidigt som du slipper oroa dig om när det är dags att göra en takrenovering, då vi har stenkoll på ditt tak med vår gedigna service.

Taksäkerhet är ett annat område som vi också brinner för och vi hjälper med glädje våra kunder att göra taket en säker plats att vistas på. Med vår expertis hittar vi alltid de bästa lösningarna för ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Enköping

  Vi på DM TAK har under årens lopp utfört många takläggningar och takrenoveringar på bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Stockholm med omnejd och fått många fina referenser från nöjda kunder.

  I Enköping finns många härliga fastigheter från olika tidsperioder och vi på DM TAK har både kunskapen och erfarenheten att renovera taken på dessa fastigheter på ett professionellt sätt och med en känsla för husets tidsanda. Tveka inte att höra av dig om du söker en takläggare i Enköping.

  Enköping – den nära staden som har allt

  Enköping är staden som lockar med mycket! Stadens slogan, Sveriges närmaste stad, syftar till att inom 12 mils radie från Enköping finns 38 städer. Enköping är också en gammal stad vars historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden, vilket det finns spår av runt om i staden. Vårfrukyrkan som ligger mitt i stan är från 1100-talet  och du kan på flera håll i staden titta på runstenar. Enköping kallas dessutom Parkernas stad då det finns ett stort antal parker och grönområden i staden.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Fastighet ovanför Bandhagens centrum får nytt utseende

  DM TAK anlitades för att lägga om taket på fastigheten ovanför Bandhagens centrum.
  Valet av färger på både plåt och tegel passar perfekt med de tio skorstenarna på taket. Taket och de putsade fasaderna kompletterar varandra och ger ett elegant helhetsintryck.
  Längs gavlarna löper gavelbeslag som ger ett vackert avslut av taket i kortändorna, och som ramar in hela taket. 
  Eftersom man oftast inte är säkrad med livlina när man går genom takluckan – har ett räcke monterats framför den, helt i enlighet med de senaste säkerhetsbestämmelserna.

  Takläggare Enköping 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Fågelstavägen
  Svartviksvägen

  DM TAK lägger om taket för Brf Diamantborren i Bromma

  På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” nytt tak inklusive nytt takavvattningssystem.
  De tegelröda takpannorna och plåtdetaljer matchar perfekt med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna. Snörasskyddet som installerades längs takfoten runt om gör att medlemmar och besökare går säkert intill fastigheten vid töväder och vintertid.

  Takläggare Enköping 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Unik fastighet i Bromma får ett nytt harmoniskt uttryck

  Fastigheten på Västerledstorget 4 är ett trevåningshus med en anslående orangefärgad fasad.
  DM TAK anlitades för att genomföra en komplett takrenovering med tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer, bland annat till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna. 
  Slutligen installerades en solid taklucka och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt.
  Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck.

  Takläggare Enköping 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Västerledstorget
  Takläggare Enköping 12

  Om Enköping kommun

  Enköping ligger i Uppland i Uppsala län och är centralort i kommunen med samma namn. Staden ligger invid E18 som går mellan Stockholm och Oslo och från Enköpings Resecentrum går tåg-och busstrafik som förbinder staden med andra delar av landet.

  Invånare: 23 988 (2019) Yta: 1 126 ha

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här