fbpx

Takläggare Haninge

Takläggare Haninge 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggare Haninge

Vi är experter på tak i Haninge!

Är det dags att renovera taket? Då har du kommit rätt! Vi på DM TAK har med vår långa erfarenhet och ständiga vilja att utveckla takbranschen blivit en ledande takläggare i Haninge. Sedan starten 2001 har vi samlat på oss gedigen kunskap om olika typer av takarbeten och är idag experter på takläggning och takrenovering av betong-och tegeltak i och runt om Stockholm. Vi arbetar främst med bostadsrättsföreningar, flerbostadshus, kommersiella fastigheter och industrifastigheter.
Då våra takmontörer alltid arbetar för att utföra takarbeten av högsta kvalitet kan vi lämna långa garantier till våra kunder.

Takläggare Haninge 2
Takläggare Haninge 3
Takläggare Haninge 4
Takläggare Haninge 5
Takläggare Haninge 6
Takläggare Haninge 7
Takläggare Haninge 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

På DM TAK är vi professionella och tar vårt jobb på största allvar. I en bransch som kantas av oseriösa aktörer har vi valt att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i kommunikationen med våra kunder. Vi vill alltid bli bättre på det vi gör och har därför fokus på utbildning och dagligt förbättringsarbete samtidigt som det som driver oss är ett genuint intresse för hantverk och gediget arbete. Våra engagerade och skickliga takmontörer har lång erfarenhet inom takläggning i Haninge och vet vad som krävs för att lägga ett tak som håller för framtiden.

Vi kan tak och är specialiserade på takläggning och takrenovering med betong- och tegelpannor. Taksäkerhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna våra kunder att göra deras tak en säker plats att beträda. Våra långsiktiga serviceavtal är för dig som vill ha bättre koll på ditt tak, där vi gör årliga besiktningar och underhåll som hjälper till att hålla taket i toppskick. Vi på DM TAK är experter på tak och hjälper gärna dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Haninge att hitta den bästa lösningen för ditt tak.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

Vi kan Haninge

I Haninge finns många fina fastigheter från olika tidsperioder, både på fastlandet och på kommunens många öar. DM TAK har kunskapen och erfarenheten att leverera ett tak som passar både fastigheten och dess omgivningar. Vi har under årens lopp gjort flera takarbeten i Haninge och mottagit fina referenser från kunder som anlitat oss för takläggning och takrenovering i trakten. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver en takläggare i Haninge.

Haninge– en expanderande skärgårdskommun

Haninge kommun är för dig som vill leva nära naturen och havet samtidigt som huvudstaden med dess stora utbud av allting finns på pendlingsavstånd. Här finns många naturområden som exempelvis Tyresta nationalpark med urskog och sjöar eller Rudans naturreservat där det finns vandringsleder, mountainbikeslingor och motionsspår. Haninge är en kommun som växer och utvecklas och nog är det säker det fantastiska läget vid skärgården är det som gör kommunen populär att slå sig ner i.

Inspiration från takarbeten vi gjort

DM TAK lägger om taket på en anslående orangefärgad fasad

DM TAK fick i uppdrag att genomföra en total takrenovering på en fastighet i Bromma. Valet blev tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer, bland annat till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna. 
I sista steget installerades en taklucka och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt i framtiden.
Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck med en härlig kontrast.

Takläggare Haninge 9

Nils F. Ordförande för BRF

Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
Takläggare Haninge 10
Takläggare Haninge 11

Gamla brandstationen i Bromma från 1915 får nytt tak från DM TAK

DM TAK anlitades för att renovera taket på den anrika “Gamla Brandstationen” i Bromma byggdes 1915 och återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer. Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm. Till sist installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett säkert och tryggt sätt.

Takläggare Haninge 9

Nils F. Ordförande för BRF

Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

Brf Diamantborren får nytt tak av DM TAK

På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” nytt tak inklusive nytt takavvattningssystem. DM TAK anlitades för att utföra en komplett takrenovering. 
De tegelröda takpannorna och plåtdetaljer går i fullständig harmoni med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna. Med nya snörasskydd längs takfoten runt om går medlemmar och besökare säkert intill fastigheten vid töväder vintertid.

Takläggare Haninge 9

Nils F. Ordförande för BRF

Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
Takläggare Haninge 14
Takläggare Haninge 15

Om Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun söder om Stockholm som tillhör Södermanlands landskap. Från Stockholm tar du dig snabbt och smidigt till Haninges orter och öar med pendeltåg, bussar och skärgårdsbåtar.

Invånare: 91 294 Yta: 2177.4 km²

Kostnadsfri taköversyn

Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

Takläggare Haninge 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här