Takläggare Huddinge

Takläggare Huddinge

Vi är experter på tak i Huddinge!

Söker du efter en seriös aktör som gör takläggning i Huddinge? Vi erbjuder tjänster som:

 • Takmålning
 • Takläggning
 • Takservice
 • Plåttak
 • Snöskottning
 • Taksäkerhet

Oavsett behov så kan vi hjälpa dig med det takarbete du önskar.

Tack vare vår breda kompetens och ständiga vilja att göra vår bransch bättre har vi blivit en ledande takläggare bland bostadsrättsföreningar i Huddinge och kan hjälpa dig med precis det du önskar!

Våra takmontörer har en stor kunskap om olika takarbeten och är specialister på betong- och tegeltak och vi servrar alla tak från större projekt som bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Vi arbetar alltid för att att leverera tak av högsta kvalitet – vilket gör att vi kan lämna långa garantitider på våra utförda takarbeten. Sedan vår start 2001 har vi renoverat många tak på flerbostadshus i hela Stockholm och dess kranskommuner och fått många nöjda kunder under vägen vilket gör oss väldigt glada och tacksamma.

Takläggare Huddinge 1
Takläggare Huddinge 2
Takläggare Huddinge 3
Takläggare Huddinge 4
Takläggare Huddinge 5
Takläggare Huddinge 6
Takläggare Huddinge 7
Takläggare Huddinge 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

I en bransch där det tyvärr finns oärliga aktörer har vi på DM TAK valt att stå för dessa tre ledord:

 • Ärlighet
 • Tydlighet
 • Effektivitet

När du anlitar oss får du inte bara en pålitlig hantverkare, utan en takläggare som tar sitt hantverk på största allvar och som kommer leverera ett tak som håller sig fräscht i många år framöver.

DM TAK vet vi att effektivt arbete, utbildning och fokus på ständiga förbättringar är nyckeln till framgång och våra engagerade takmontörer har tillsammans lång erfarenhet av takläggning med tegel-och betongpannor i Huddinge.

Hur kan vi hjälpa dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Huddinge? Oavsett vilket takarbete du är ute efter eller vilken slags fastighet du har så stöttar vi dig mer än gärna med vår expertis för att hitta den optimala lösningen för ditt tak.

För dig som vill ha noggrann uppsikt över ditt tak kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi årligen kommer och besiktar taket på din fastighet och gör det nödvändiga underhållet vilket förebygger framtida läckage och håller ditt tak i toppskick.

Taksäkerhet är ett område som ligger oss varmt om hjärtat och som vi gärna hjälper våra kunder med! Vid behov behöver man vistas på taket och då är säkerheten det allra viktigaste. 

De vanligaste takfrågorna:

Hur länge håller ett tak?

Mycket beror på hur taket sköts och underhålls och de yttre faktorerna som väder. Takpannorna håller oftast i många många år men det man ska tänka på är att undertaket lättare slits och bör bytas oftare.

Hur underhåller man taket?

Om du vill få taket att hålla längre så är en regelbunden koll att rekommendera. Att underhålla taket en till två gånger per år i alla fall hjälper dig att förlänga livslängden på taket.

Underhåll kan vara att till exempel rensa hängrännor från mossa och löv, titta så att det inte finns trasiga pannor och kolla att plåtdetaljerna är täta.

Måste takpannorna bytas ut?

Takpannorna behöver bara bytas ut om de är skadade av något slag, men om man föredrar synen av nya takpannor kan man byta ut dem.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Huddinge

  I Huddinge kommun finns en stor variation av fastigheter- allt från villor, radhus och lägenheter till industrifastigheter och andra stora byggnader.

  Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servrar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter, oavsett ålder, storlek och stil och har under årens lopp fått fina referenser från de takarbeten vi gjort hos våra kunder i Huddinge kommun.
  Tveka inte att kontakta oss du letar efter en takläggare i Huddinge.

  Huddinge – för dig som vill leva nära naturen

  Huddinge kommun är den näst största kommunen i Stockholms län sett till folkmängden och här finns flera kommundelar med egna centrum som exempelvis Flemingsberg, Skogås och Trångsund. Men det som utmärker kommunen är att tredjedel av dess yta är naturreservat, så här finns goda möjligheter att leva med naturen tätt intill.

  Här finns möjligheter att både studera och arbeta på stora institutioner som Södertörns Högskola och Huddinge sjukhus samtidigt som Stockholm ligger på pendlingsavstånd.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Takrenovering av tre huskroppar byggda i början av nittonhundratalet

  Vid Sandborgs tunnelbanestation, ligger en vacker bostadsrättförening bestående av tre huskroppar byggda i början av nittonhundratalet, i typisk Enskede stil. De tre huskropparna ”omringar” en lummig trädgård som utgör en naturlig mötesplats och fristad för föreningens medlemmar och besökare. 

  Taken är av typen mansardtak vilket ger mer användbart utrymme högst upp i lägenhterna. Takformen gör också att takmaterialet, speciellt på det branta fallet, utgör en stor del av husets karaktär. Tvåkupigt lertegel från Vittinge blev det självklara valet för Brf Stora Gungan och fick ersätta de uttjänade gamla betongpannorna.

  Takläggare Huddinge 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Huddinge 10
  Ugglevägen

  Fastighet med utsikt mot Skurusundet i öst, får nytt tak

  DM TAK anlitades för att utföra en komplett takrenovering för Brf Magnus nr 3 i Nacka. Fastigheten har en vacker vidsträckt utsikt mot bland annat skurusundet i öst, och är beläget högt upp. 

  Röda plåtdetaljer sattes dit med matchande stuprör. De nya plåtdetaljerna runt de stora takfönstren gav ett fräschare intryck. Slutligen installerades taklucka, takstege och gångbrygga med räcke, så att taket kan beträdas på ett tryggt och säkert sätt.

  Takläggare Huddinge 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Takrenovering utförd åt Brf Stenkulla 54 på Stora Essingen

  I Stora Essingen finns en fasad som ägs av Brf Stenkulla. DM TAK anlitades för en total takrenovering.
  Tvåkupiga betongpannor i tegelrött lades och nyansen på plåtdetaljerna för både ventilationsrör och för taksäkerheten matchar perfekt.
  En gångbrygga installerades som löper längs hela nockens längd, vilket gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att beträda taket på ett säkert och effektivt sätt. Snörasskydd installerades, som skyddar från nedglidande snö och is.

  Takläggare Huddinge 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Stenkullavägen
  Takläggare Huddinge 13

  Om Huddinge

  Huddinge kommun ligger söder om Stockholm och tillhör landskapet Södermanland. Från Flemingsberg kan du resa med både pendeltåg och fjärrtåg och kommunens östra delar trafikeras av Nynäsbanan. I väster går tunnelbanans röda linje mot Norsborg som har en station i Vårby.

  Invånare: 112 772 (2019) Yta: 140,50 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här