Takläggare Järfälla

Takläggare Järfälla

Vi är experter på tak i Järfälla!

DM TAK startade 2001 med inställningen att höja kvalitén inom takbranschen och med hårt arbete och gediget hantverk har vi kommit att bli ledande takläggare i Järfälla.

Våra takmontörer arbetar alltid för att leverera tak av absolut högsta kvalitet – vilket gör att vi kan lämna långa garantier till våra kunder och det gör oss väldigt glada. Vi är experter på tak och är specialiserade på takläggning och takrenovering med betong-och tegelpannor på flerbostadshus i och runt Stockholm.

Takläggare Järfälla 1
Takläggare Järfälla 2
Takläggare Järfälla 3
Takläggare Järfälla 4
Takläggare Järfälla 5
Takläggare Järfälla 6
Takläggare Järfälla 7
Takläggare Järfälla 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

Är du osäker på om ditt tak börjat visa tecken på slitage och är i behov av nån sorts av takarbete? Eller är det dags för en takrenovering? Vi har lång erfarenhet inom takläggning i Järfälla och hjälper dig gärna med önskat takarbete.

När du anlitar oss på DM TAK kommer vi bemöta dig med vänlighet och kompetens, från den första kontakten till färdigt tak, och våra professionella och engagerade takmontörer kommer att leverera ett tak som håller en lång, lång tid framöver. Vi brinner för vårt jobb och investerar ständigt i vår yrkesskicklighet genom utbildningar och förbättringsarbete.

Vi har flera tjänster för dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Förutom takläggning och takrenovering av tegel- och betongtak så erbjuder vi också tjänster inom taksäkerhet.

Är du fastighetsägare i Järfälla och vill ha bättre koll på ditt tak kan vi erbjuda ett långsiktigt serviceavtal och årliga besiktningar så att taket håller sig helt och tätt längre. Vilken form av takarbete du än är ute efter så kan vi med vår expertis ta fram den optimala lösningen för ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Järfälla

  Sedan starten 2001 har vi gjort många takarbeten i Järfälla och levererat högkvalitativa tak till nöjda kunder i området. Vi på DM TAK är specialister inom betong- och tegeltak och vi servrar bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

  I Järfälla finns en stor variation av fastigheter som till exempel bostadsrättsföreningar, moderna flerbostadshus, kommersiella fastigheter och industrifastigheter. Oavsett storlek, ålder eller befintligt tak på din fastighet så har vi erfarenheten och kompetensen att renovera och leverera ett tak som passar dess konstruktion och omgivande miljö. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Järfälla!

  Järfälla– med naturen och vattnet tätt inpå

  Järfälla kommun lockar med närhet till naturen, vatten och många arbetstillfällen. Kommunen har direktkontakt med Mälaren och flera stora naturområden i Järfälla är naturreservat vilket ger många goda möjligheter till att bo nära naturen och ha ett aktivt friluftsliv.

  Här finns många stora arbetsgivare som Saab, IKEA, ELFA och Arla Foods och ett stort utbud av skolor, både förskola och grund- och gymnasieskolor. Centralort är Jakobsberg och Barkarby är ett område som expanderar.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Gamla Brandstationen i Bromma pånyttfödd

  DM TAK fick äran att renovera den anrika ”Gamla Brandstationen” i Bromma som byggdes 1915. Målet var att återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer. Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm. Till sist installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett tryggt och säkert sätt.

  Takläggare Järfälla 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Brandstationen Bromma
  Björkbacksvägen

  DM TAK utförde takrenovering för Brf Montörens grönmärkta fastigheter

  DM TAK älskar att ta sig an utmanande projekt som kräver kompetens utöver det vanliga. Den gröna märkningen är den näst högsta klassificering på en byggnad med kulturhistoriskt värde och den ställer höga krav på materialval och finish vid en takrenovering. Efter en noggrann renovering av taken har bostadsrättsföreningen fått nya enkupiga lertegelpannor från Vittinge, bästa sortens underlagspapp, välkonstruerade plåtdetaljer som leder bort vattnet från taket och uppdaterad taksäkerhet för framtida takunderhåll.

  Takläggare Järfälla 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Brf Sagoboken 11 i Bromma får nytt tak med hjälp av DM TAK

  Vid den vackra trädallén på Ålstensgatan i Bromma ligger Brf Sagoboken 11. Fastigheten är byggd 1929 och har en putsad fasad som går i gult och blått. Taket är valmat och har ett vackert taktegel från Vittinge. De välvda fönsterbågarna som öppnas mot allén, sitter parvis i de tegelröda fönsterkuporna. De skiftande färgerna i naturmaterialet från lerteglet går i perfekt ihop med de röda plåtdetaljerna och de välvda kuptaken som sticker ut från taket alldeles intill träden ger en känsla av att fastigheten är ett med naturen.

  Takläggare Järfälla 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ålstensgatan
  Takläggare Järfälla 12

  Om Järfälla

  Järfälla kommun ligger norr om Stockholm och i landskapet Uppland. I Järfälla kan du enkelt ta dig till och från Stockholm city med SL:s pendeltågstrafik, och närheten till både Arlanda- och Bromma flygplats förbinder Järfälla mer resten av Sverige och världen.  

  Invånare: 79 922 (2019)  Yta: 63,03 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här