Takläggare Nacka

Takläggare Nacka 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggare Nacka

Vi är experter på tak i Nacka!

Är det dags att renovera taket? Då har du kommit rätt! Vi på DM TAK har med vår breda kunskap om tak och vår ständiga vilja att göra takbranschen bättre blivit en ledande takläggare i Stockholms län med omnejd. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar och fastighetsägare och våra duktiga och erfarna takmontörer har gedigen kunskap om takarbeten och är specialister på att arbeta med tegel- och betongpannor på flerbostadshus. Anlitar du oss som din takläggare kommer du att få ett tak av högsta kvalitet, med lång garanti.

Takläggare Nacka 2
Takläggare Nacka 3
Takläggare Nacka 4
Takläggare Nacka 5
Takläggare Nacka 6
Takläggare Nacka 7
Takläggare Nacka 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

På DM TAK tar vi vårt jobb på största allvar och lägger stor vikt vid utbildning av vår personal och ständiga förbättringar i alla våra processer. Det, tillsammans med en stark passion för vårt hantverk och gediget arbete har gjort att vi blivit en flerfaldigt prisbelönt takläggare. Vi har valt att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i en bransch där det finns en hel del oseriösa spelare. Med snart 20 år som takläggare har vi lång erfarenhet inom takläggning med tegel-och betongpannor i Nacka, och våra engagerade och välutbildade takmontörer arbetar dagligen för att lägga tak som håller i många, många år framöver.

Behöver din bostadsrättsförening i Nacka hjälp med att renovera taket? Oavsett skick, ålder eller storlek på fastigheten kan vi hjälpa dig med vår expertis.Taksäkerhet är ett område vi brinner för och vi hjälper mer än gärna till taket på din fastighet en säker plats att vara på. Vi vet hur viktigt det är med kontinuerlig kontroll av tak, därför erbjuder vi långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper till med underhåll – så att ditt tak håller sig tätt och fräscht en längre tid.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Nacka

  Sedan starten 2001 har vi gjort många takarbeten i Nacka och fått flera nöjda kunder i området. I Nacka finns en stor variation av fastigheter och olika bostadsområden och industriområden från olika tidsperioder. Allt från charmiga sekelskiftesvillor med fantastiskt läge intill vattnet till stora kommersiella fastigheter som Nacka Forum.
  Vi på DM TAK har kompetensen att ta fram den bästa lösningen för ditt tak oavsett ålder eller utseende, och vi specialiserar oss inom betong- och tegeltak för bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.
  Tveka inte att kontakta oss om vill anlita en takläggare i Nacka.

  Nacka– havsnära och natursköna kommunen som har allt

  Nacka kommun är en av de kommuner som växer snabbast, både i Stockholm län och i landet. Här finns flera populära bostadsområden som Boo Gård, Järla Sjö, Saltsjö-Duvnäs och de smått ikoniska Saltsjöbaden och Solsidan. Det finns hela 13 naturreservat i kommun och nästan var du än befinner dig så är det nära till vatten. I Nacka så finns allting nära till hands, samtidigt som man enkelt och snabbt kan ta sig till Stockholms city.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Tegelhuset i Nacka från 1950 får nytt tak

  Den gamla tegelfastigheten på Ugglevägen 30 med 12 lägenheter, byggdes 1950 och tillhör BRF Magnus nr 3. Fastigheten är vackert beläget högt upp, med vidsträckt utsikt mot bland annat Skurusundet i öst.
  DM TAK utförde takrenovering med röda plåtdetaljer och matchande stuprör. De stora takfönstren fräschades till med vackra plåtdetaljer runt. Taklucka, takstege och gångbrygga med räcke installerades slutligen så att taket kan beträdas på ett säkert och tryggt sätt.

  Takläggare Nacka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ugglevägen
  Stenkullavägen

  Hörnfastighet på Stora Essingen får tätt tak

  Tvåkupiga betongpannor i tegelrött lades och nyansen på plåtdetaljerna för både ventilationsrör och för taksäkerheten matchar perfekt.
  De gamla hängrännorna som hade bakfall revs och nya hängrännor monterades med bra lutning.
  En gångbrygga löper längs hela nockens längd, vilket gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att beträda taket på ett säkert och smidigt sätt. Snörasskydd installerades till sist och skyddar från nedglidande snö och is.

  Takläggare Nacka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Nytt lertegel till Brf Munkmora Gustavsberg

  Alldeles intill skogsbrynet ligger Brf Munkmora med sina 11 huskroppar. Gamla taket var angripet av mossa och lavar, vilket färgade stora delar av taket grönt och svart. Men huvudsakliga problemet var läckage. De gamla takpannorna avlägsnades och ny underlagspapp lades, tillsammans med fräsch läkt som bär upp de nya takpannorna av enkupigt lertegel.
  På grund av den något för låga taklutningen så var Moniers falsade Nova-panna ett utmärkt val. De tegelröda pannorna harmonierar vackert med de gula fasaderna, och fastigheterna fick ett lyft som förhöjde helhetsintrycket avsevärt. De plåtdetaljer som monterades matchade självklart de övriga färgerna på taket.
  Gångbryggor monterades längs med nocken, och kompletterades med räcke vid takluckorna i enlighet med de senaste säkerhetsbestämmelserna.
  Det moderna vajersystemet gör det lättare och säkrare för takarbetare att röra sig på taket, och kortar ner den tid som krävs för exempelvis snöskottning.

  Takläggare Nacka 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Skyttevägen
  Takläggare Nacka 12

  Om Nacka

  Nacka kommun är en stark tillväxtkommun som tillhör landskapen Södermanland och Uppland. Pendlare reser smidigt med busstrafik till och från Slussen eller Saltsjöbanan, och år 2026 beräknas tunnelbanan vara utbyggd till Nacka.

  Invånare: 105 130 (2019) Yta: 128,83 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggare Nacka 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här