Takläggare Norrtälje

Takläggare Norrtälje

Vi är experter på tak i Norrtälje!

Är det dags att se över taket? Vi på DM TAK har sedan starten 2001 blivit specialister på takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor och är idag en ledande takläggare bland bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd.

Med hårt arbete och ett brinnande intresse för takläggning arbetar vi dagligen för att göra takbranschen bättre och våra erfarna och skickliga takläggare vet hur man levererar tak av högsta kvalitet – vilket gör att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Takläggare Norrtälje 1
Takläggare Norrtälje 2
Takläggare Norrtälje 3
Takläggare Norrtälje 4
Takläggare Norrtälje 5
Takläggare Norrtälje 6
Takläggare Norrtälje 7
Takläggare Norrtälje 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggninging och takrenovering

DM TAK har lång erfarenhet av takläggning och takrenovering med betong- och tegelpannor i Stockholms län. När du anlitar oss som din takläggare kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer att lägga ett tak som håller i många, många år framöver.

DM TAK värdesätter vi vänlighet och ärlighet och när du anlitar oss kommer du att bli professionellt bemött från första kontakt till färdigt tak. Genom kontinuerlig utbildning av vår personal och ständiga förbättringar i våra arbetsprocesser håller vi oss i framkant och utvecklar vår passion för det hantverk som takläggning är.

Är du fastighetsägare i Norrtälje? Eller medlem i en bostadsrättsförening? Vi vet att det kan vara svårt för en lekman att bedöma skick på taket och underhålla det och därför erbjuder vi våra kunder långsiktiga serviceavtal där vi sköter underhållet av taket och gör årliga besiktningar för att hålla taket i absolut toppskick så länge som möjligt.

Vi hjälper också gärna till med konsultation och installation av taksäkerhet för att göra taket säkert att beträda. Oavsett ålder, skick eller storlek på din fastighet kan vi hjälpa dig med vår expertis inom takläggning.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Norrtälje

  DM TAK har med åren utfört många takarbeten åt bostadsrättföreningar på flera håll i Stockholm med omnejd och fått många fina referenser från nöjda kunder.


  I Norrtälje finns fastigheter av alla dess slag – många charmiga, äldre hus och många havsnära byggnader – och vi har kompetensen och erfarenheten att lägga tak som av högsta kvalitet, som passar husets tidsanda och håller för väder och vind.
  Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver anlita en takläggare i Norrtälje.

  Norrtälje Kommun – en idyllisk pärla i Roslagen

  Norrtälje är skärgårdskommunen norr om Stockholm som lockar med närheten till hav och natur. Sommartid är Norrtälje ett omtyckt resmål för turister och det finns även ett stort antal sommarhus här.

  I kommunen finns många möjligheter till friluftsliv och i centralorten Norrtälje finns även en rikt kulturliv där man bland annat kan besöka Norrtälje Konsthall, Pythagoras Museum och Norrtälje Luftfartsmuseum. I Norrtäljes stadskärna finns charmiga gamla byggnader och lämningar från medeltiden och Norrtäljeån ringlar sig igenom staden för att sedan mynna ut i Ålands Hav. 

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Brf Blåkulla i Stora Essingen får taket restaurerat av DM TAK

  Brf Blåkulla äger fastigheten på Stenkullavägen 48 och DM TAK fick i uppdrag att lägga om taket på hela fastigheten.
  Taksäkerheten ombesörjs genom gångbryggor som gör det möjligt att enkelt och säkert ta sig till de olika delarna av taket för underhållsarbete. Plåtdetaljer i rött passar fint ihop med takpannornas tegelröda färg, och tillsammans med fasadens sandfärgade putsade väggar skapas ett snyggt helhetsintryck! 

  Takläggare Norrtälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Stenkullavägen
  Charlottenburgsvägen

  Fasad omgiven av natur får ett nytt lyft genom en takrenovering gjord av DM TAK

  DM TAK anlitades för att lägga om taket på Charlottenburgsvägen 30. som är omgivet av lönn, tall, björk och gran.

  Gångbryggorna som monterades på de nödvändiga platserna gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att enkelt och säkert röra sig på taket. Där räcken är nödvändiga för att komplettera säkerheten, exempelvis framför takluckan, monterades även sådana.

  Snörasskyddet som installerades fångar upp nedglidande snö och is och gör det säkert att vistas nedanför taket även under töväder.

  Takläggare Norrtälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Takrenovering på trevåningshus i Bromma får ett harmoniskt helhetsintryck

  På Västerledstorget 4 ligger ett trevåningshus med en anslående orangefärgad fasad med stilrena vita skorstenar. DM TAK anlitades för att genomföra en komplett takrenovering med tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer, bland annat till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna.
  Slutligen installerades en solid taklucka och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt.
  Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck med en härlig kontrast.

  Takläggare Norrtälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Västerledstorget
  Takläggare Norrtälje 12

  Om Norrtälje kommun

  Norrtälje är den största kommunen i Stockholms län till ytan sett och ligger i Uppland. Centralorten Norrtälje ligger cirka 68 kilometer nordöst om centrala Stockholm och det är cirka 72 kilometer till Uppsala. Till de båda orterna tar man sig enkelt via buss.

  Invånare: 62 392 (2019) Yta: 6030,42 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här