Takläggare Nyköping

Takläggare Nyköping

Vi är experter på tak i Nyköping!

Söker du en professionell och skicklig takläggare? Då har du hittat rätt! DM TAK har tack vare vår genuina kunskap om takläggning och vårt ständiga strävan efter att göra takbranschen bättre etablerat oss som en ledande takläggare i Nyköping.

Vi har sedan starten 2001 blivit specialister på tegel- och betongtak och fått många nöjda kunder bland bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommersiella fastigheter i och runt Stockholms län. Eftersom våra takmontörer alltid arbetar för att leverera tak av absolut högsta kvalitet kan vi lämna långa garantitider till våra kunder.

Takläggare Nyköping 1
Takläggare Nyköping 2
Takläggare Nyköping 3
Takläggare Nyköping 4
Takläggare Nyköping 5
Takläggare Nyköping 6
Takläggare Nyköping 7
Takläggare Nyköping 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

När du anlitar oss för ett takarbete kan du lita på att ditt nylagda tak kommer att hålla i många, många år framöver. Våra takmontörer är engagerade och välutbildade och har lång erfarenhet av takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor i Stockholm med omnjed.

På DM TAK är vi stolta över det vi gör och vi vet att dedikerat arbete, kontinuerlig utbildning och ett genuint intresse för hantverket är vårt recept för framgång. Då takbranschen tyvärr kantas av många oseriösa aktörer så har vi valt att stå upp för ärlighet, tydlighet och effektivitet i samarbetet med våra kunder. 

För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Nyköping som vill få bättre koll på sitt tak kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper till med takunderhåll – vilket håller ditt tak i toppskick och dessutom förlänger livslängden på taket.

Taksäkerhet är ett annat av våra expertområden och vi hjälper gärna till att göra taket på din fastighet säkert att beträda. Oavsett vilken form av takarbete du behöver hjälp med så kan vi på DM TAK ta fram den bästa lösningen just för ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Nyköping

  I Nyköping finns en stor variation av byggnader – allt från moderna fastigheter till historiska gamla byggnader och vi på DM TAK vet vad som krävs för att renovera taken på samtliga dessa fastigheter med omtanke och känsla för fastighetens tidstypiska drag.

  Vi har med åren utfört flera takrenoveringar och takläggningar på bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter, och har fått många fina referenser från nöjda kunder. Tveka inte att kontaka oss om du söker en takläggare i Nyköping.

  Nyköping kommun - en historisk kommun som växer

  Nyköping kommun är en tillväxtkommun som ligger vid den sörmländska kusten vid Östersjön. Centralorten Nyköping har en lång historia och det finns flera landmärken och gamla byggnader, som de kyrkorna Sankt Nicolai och Alla Helgona kyrkan som båda är från 1200-talet och ligger centralt i staden.

  I kommunen finns flera smårorter som Stigtomta, Tystberga och Jönåker som alla har sin egen charm. I Nyköping finns ett rikt idrotts- och kulturliv och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas samtidigt som Stockholm ligger på pendlingsavstånd.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  DM TAK lägger nytt tak för Brf Ampeln 2 i Johanneshov

  Bara några hundra meter söder om Hammarbybacken står nu ett hus med ett nytt tak och taksäkerhetsdetaljer som uppfyller alla krav och bestämmelser.
  DM TAK fick uppdraget att lägga nytt tak. Valet blev tvåkupiga takpannor i tegelrött, i kombination med mörkbruna takdetaljer och de sju murade skorstenarna gör att takets färger harmonierar i rödbruna nyanser.
  På skorstenarna har vackert välvda omegahuvar monterats för att skydda dem från nederbörd.
  En gångbrygga löper längs hela nocken och det moderna vajersystemet gör det möjligt för underhållsarbetare, exempelvis snöskottare, att säkert röra sig över taket. Dessutom gör vajersystemet att det går snabbare att arbeta där uppe.
  Taksäkerheten inkluderar även räcken vid takluckorna, vilket gör upp- och nedstigning säkrare, och snörasskydd hindrar glidande snö och is från att fara ut över takkanten.

  Takläggare Nyköping 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Finn Malmgrens väg
  Charlottenburgsvägen

  Vacker fasad i Solna får nytt tak av DM TAK

  På Charlottenburgsvägen 30 står en putsad fasad i grått omgivet av den härliga naturen. 
  DM TAK utförde en komplett takrenovering. Gångbryggorna som monterades på de nödvändiga platserna gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att enkelt och säkert röra sig på taket.
  Där räcken är nödvändiga för att komplettera säkerheten, exempelvis framför takluckan, monterades även sådana.
  Snörasskyddet installerades sist och fångar upp nedglidande snö och is och gör det säkert att vistas nedanför taket även under töväder.

  Takläggare Nyköping 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Vacker och färgrik fasad i Bromma får nytt tak av DM TAK

  På Västerledstorget 4 i Bromma ligger ett trevåningshus med en anslående orangefärgad fasad med stilrena vita skorstenar. DM TAK anlitades för att genomföra en komplett takrenovering. Valet blev tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer, bland annat till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna.
  Till sist installerades en solid taklucka och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt.
  Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck med en härlig kontrast.

  Takläggare Nyköping 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Västerledstorget
  Takläggare Nyköping 12

  Om Nyköping Kommun

  Nyköping Kommun ligger i landskapet Södermanland och staden med samma namn är centralort i kommunen. E4:an korsar kommunen och förbinder den med andra delar av landet och Stockholm Skavsta Flygplats sammankopplar kommunen med resten av världen.

   

  Invånare: 56 584(2019) Yta: 2066,41 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här