Takläggare Nynäshamn

Takläggare Nynäshamn

Vi är experter på tak i Nynäshamn!

Vi är takfirman med lång erfarenhet av takarbeten på flerbostadshus och som med gedigen kunskap och en vilja att ständigt förbättra branschen blivit en ledande takläggare i branschen.

Sedan 2001 erbjuder vi på DM TAK våra tjänster till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med omnejd. Våra takmontörer arbetar alltid dedikerat för att leverera tak av högsta kvalitet, med långa garantier.

Takläggare Nynäshamn 1
Takläggare Nynäshamn 2
Takläggare Nynäshamn 3
Takläggare Nynäshamn 4
Takläggare Nynäshamn 5
Takläggare Nynäshamn 6
Takläggare Nynäshamn 7
Takläggare Nynäshamn 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel och betongpannor

På DM TAK är vi stolta över det vi gör och vår yrkesstolthet grundar sig i vårt genuina intresse för hantverk och en arbetsmiljö som hela tiden utvecklas genom utbildningar och förbättringsarbeten.

Vi har valt att rakryggat stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i en bransch kantad av opålitliga aktörer. För oss är inte bara själva arbetsprocessen viktig, vi vill att du som kund ska känna dig trygg och trevligt bemött hela vägen, från första kontakt till färdigt tak.

Med vår långa erfarenhet inom takläggning och takrenovering i Nynäshamn kan du lita på att våra professionella och engagerade takmontörer kommer se till att ditt tak håller i många, många år framöver.

Takarbeten med tegel-och betongpannor är det vi gör allra mest och som vi är specialiserade inom. Taksäkerhet är något vi brinner för att vi hjälper dig gärna med att hitta det bästa taksäkerhetssystemet för din fastighet.

Med våra långsiktiga serviceavtal kan du som är fastighetsägare eller din bostadsrättsförening i Nynäshamn få bättre koll på och längre livslängd på taket genom årliga besiktningar och underhåll utfört av oss. Med vår expertkunskap hittar vi tillsammans den ultimata lösningen för just ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Nynäshamn

  Vi har under årens lopp fått många nöjda kunder i Nynäshamn där vi har utfört, takläggningar och takrenoveringar av olika slag.

  I trevliga Nynäshamn finns en stor variation av fastigheter, såväl bostadsrättsföreningar som flerbostadshus och kommersiella fastigheter, och vi på DM TAK har kompetensen och erfarenheten att ge samtliga typer av fastigheter den omvårdnad de behöver.
  Tveka inte att höra av dig till oss om du letar efter en takläggare i Nynäshamn.

  Nynäshamn– en citynära skärgårdskommun

  Nynäshamn är skärgårdskommunen som ligger på en halvö enbart 6 mil söder om Stockholm. Kommunen har alltså storstadslivet på pendlingsavstånd samtidigt som Nynäshamn bjuder på småstadens många fördelar.

  Här bor du nära naturen och havet i villakvarter eller de populära Teli-husen i centralorten, andra orter i kommunen är Ösmo, Sorunda och Stora vika. Nynäshamns havsbad är en fantastisk byggnad från början av 1900-talet och är väl värt ett besök eller varför inte strosa längs hamnstråket i Gästhamnen.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Gamla Brandstationen från 1915 får nytt tak av DM TAK

  Den anrika “Gamla Brandstationen” i Bromma byggdes 1915. DM TAK anlitades för att göra en komplett takrenovering för att återge taket sitt ursprungliga utseende.
  Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm. 
  Vittinge lertegel och traditionsenliga plåtdetaljer sattes dit. Slutligen så installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett säkert och tryggt sätt.

  Takläggare Nynäshamn 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Nynäshamn 10
  Frödingevägen

  Brf Balen 5 i Kungsholmen får nytt tak av DM TAK

  DM TAK la om taket på en fastighet som ägs av Brf Balen 5 i Kungsholmen.
  Vi la betongpannor i tegelrött, som i kombination med plåtdetaljerna i en matchande röd nyans, skapas ett behagligt helhetsintryck. Med gångbryggor, räcken och övriga taksäkerhetsdetaljer får bostadsrättsföreningen ett tak som är säkert och smidigt för underhållsarbetare att beträda. Detta gör att nödvändiga åtgärder såsom snöskottning kan utföras snabbare och därmed mer lönsamt.
  Snörasskyddet gör att boende och besökare slipper oroa sig för snö och is som kan glida nedför taket.

  Takläggare Nynäshamn 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Brf Penntecken 3 anlitar DM TAK för takrenovering

  Här lade DM TAK tegelpannor i tegelrött som skapar ett harmoniskt intryck, vilket passar väldigt bra ihop med fasadens ljusrosa ton. Den svarta plåten användes till alla taksäkerhetsdetaljer, takkuporna samt tak-avvattningen.
  En så kallad fotränna samlar ihop allt regnvatten till ett enda stuprör på vardera sida, vilket gör att man slipper ha stuprör i varje hörn av byggnaden.

  Takläggare Nynäshamn 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Gullmarsvägen
  Takläggare Nynäshamn 13

  Om Nynäshamn

  Nynäshamns kommun ligger i Södermanland och är än idag en viktig hamnstad. Från hamnen kan du resa till Gotland, Gdansk, Gdynia och Ventspils. Nynäshamn är också slutstation på en av SL:s pendeltågslinjer, och det går dagligen några direktanslutningar.

  Invånare: 28 587 (2019) Yta: 1301,41 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här