Takläggare Södertälje

Takläggare Södertälje

Vi är experter på tak i Södertälje!

Vi på DM TAK kan hjälpa dig med takläggning och takrenovering om ditt tak är i behov av det. Vi är experter inom takläggning av tegel samt betongtak hos både bostadsrättsföreningar, hyreshus och flerbostadshus. 

Våra takmontörer arbetar alltid med viljan att leverera tak av högsta kvalitet – vilket i sin tur gör att vi kan lämna långa garantitider på utförda takarbeten och det gör oss väldigt glada.

Takläggare Södertälje 1
Takläggare Södertälje 2
Takläggare Södertälje 3
Takläggare Södertälje 4
Takläggare Södertälje 5
Takläggare Södertälje 6
Takläggare Södertälje 7
Takläggare Södertälje 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

När du anlitar oss för takläggning i Södertälje anlitar du ett takläggarföretag med lång erfarenhet inom tegel- och betongtak. Vi vill visa att vi står för ärlighet, tydlighet och effektivitet därför har vi alltid god kommunikation med våra kunder.

Vi tar alltid vårt jobb på största allvar och har ett brinnande intresse för högkvalitativt hantverk och gediget arbete och fokuserar därför på utbildning och ständiga förbättringar. Om du anlitar oss kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer leverera ett professionellt lagt tak som håller för framtiden med en lång garanti.

Vi på DM TAK kan hjälpa dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Södertälje med tjänster som takläggning och takrenovering.

Taksäkerhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper dig gärna att göra ditt tak säkert i form utav:

 • Bärläktssteg
 • Takstege
 • Snörasskydd

Allt för att göra det säkert att beträda taket vid behov.

Vi erbjuder också ett serviceavtal som innebär en ökad trygghet för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Med ett sådant avtal genomförs det årligen en kontroll av taket så att eventuella skador kan upptäckas innan de leder till större problem.

Nedan följer en video där det visas vilka typ av fel som man kan hitta på ett tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Södertälje

  Med Södertäljes historia som industri-och militärstad finns det förutom villor och flerbostadshus många industrifastigheter.

  Vi på DM TAK har utfört många takarbeten i området och med vår erfarenhet och kunskap om att jobba med tak på alla typer av fastigheter kan vi hjälpa dig att hitta rätt tak för just din fastighet. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Södertälje.

  Södertälje– närhet till stadsliv, landsbygd och skärgård

  Södertälje kommun är en tillväxtkommun, som växt stadigt de senaste 50 åren, mycket tack vare stora företag som t.ex Scania, Svenska Lantchips och många andra. Här kan du bo citynära, på landet eller nära vatten i villa, radhus eller flerbostadshus. Pershagen, Blombacka, Nykvarn och Glasberga Sjöstad är några exempel på omtyckta bostadsområden i Södertälje kommun. 

  Ett levande idrotts- och kulturliv, pendlingsavstånd till Stockholm samt närheten till både Mälaren och skärgården gör Södertälje till en trevlig plats att slå sig ner på. 

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Brf Leoparden i Solna får ett nytt och fräscht tak av DM TAK

  Taksäkerheten uppdaterades med ett så kallat vajersystem, som gör det möjligt förunderhållsarbetare att snabbare kunna röra sig längs med taket, vilket så klart är lönsamt förbostadsrättsföreningen då exempelvis skottare behövsvintertid. Dessutom monteradesräcken på de ställen där det behövdes, som till exempel vid takluckan. Detta gör både upp-och nedstigning genom takluckan mycket säkrare.
  Det tegelröda två-kupiga lerteglet ger hela fastigheten ett lyft, och plåtdetaljer i en vackert röd nyans löper runt hela taket och ramar in det. Snörasskyddet installerades för att göra det säkrare för de boende och andra förbipasserande att röra sig undertaket, då det fångar upp snö och is som eventuellt glider ner från taket.
  Fotrännor leder regn-och smältvatten till stuprören, och på husets framsida finns en ovanlig touch:bronsfärgade stuprörs-”trattar”–en unik och snygg detalj som gör mycket för att förhöja husets övergripande intryck.

  Takläggare Södertälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Huvudstagatan
  Fågelstavägen

  Fastighet ovanför Bandhagen centrum får nytt tak av DM TAK

  På kullen ovanför Bandhagens centrum ligger Fågelstavägen och det hus som står i början av gatan har nu fått ett nytt tak. Valet blev enkupiga takpannor i tegelrött, och plåtdetaljer i röd plåt monterades. Valet av färger på både plåt och tegel passar perfekt med de tio skorstenarna på taket.
  Det sägs ibland att taket är husets femte fasad, och det syns klart och tydligt på denna fastighet, där taket och de putsade fasaderna kompletterar varandra på ett elegant sätt och ger ett fantastiskt helhetsintryck.
  Då upp- och nedstigning genom takluckan utgör ett riskabelt moment – eftersom man oftast inte är säkrad med livlina när man går genom takluckan – har ett räcke monterats framför den, helt i enlighet med de senaste säkerhetsbestämmelserna

  Takläggare Södertälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Fastighet från 1929 blir ett med naturen efter komplett takrenovering

  Brf Sagoboken 11 ligger vid den vackra trädallén på Ålstensgatan i Bromma. Fastigheten är byggd 1929 och har en putsad fasad som går i gult och blått. Taket är valmat och har ett vackert taktegel från Vittinge. De välvda fönsterbågarna som öppnas mot allén, sitter parvis i de tegelröda fönsterkuporna. De skiftande färgerna i naturmaterialet från lerteglet går i harmoni med de röda plåtdetaljerna och de välvda kuptaken som sticker ut från taket alldeles intill träden ger en känsla av att hemmet är ett med naturen.

  Takläggare Södertälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ålstensgatan
  Takläggare Södertälje 12

  Om Södertälje kommun

  Södertälje kommun ligger i Södermanland och centralorten Södertälje är den största staden i landskapet. Närheten till riksvägarna E4 och E20 gör att Södertälje ligger på pendlingsavstånd till Stockholm och förbinder kommunen med resten av Sverige.

  Invånare: 98 830 (2019) Yta: 694 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här