Takläggare Täby

Takläggare Täby

Vi är experter på tak i Täby!

Är det dags att renovera taket? En takomläggning är ett stort projekt och det är av största vikt att det blir professionellt utfört. Vi vet att det finns många oseriösa aktörer i branschen och därför har vi på DM TAK sedan starten arbetat med målet att höja kvaliteten inom takbranschen, med ärlighet, tydlighet och effektivitet som ledstjärnor för vårt arbete.

Med snart 20 år i branschen har vi blivit specialister på takläggning med tegel- och betongpannor hos bostadsrättsföreningar i Stockholm med kranskommuner. Vår genuina kunskap och våra takmontörers förmåga att alltid leverera högkvalitativa arbeten har gjort att vi på DM TAK har blivit en omtyckt och ofta anlitad takläggare i Täby.

Takläggare Täby 1
Takläggare Täby 2
Takläggare Täby 3
Takläggare Täby 4
Takläggare Täby 5
Takläggare Täby 6
Takläggare Täby 7
Takläggare Täby 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

Med vår långa erfarenhet inom takläggning i Täby och vårt genuina intresse för hantverk och gediget arbete kan du lita på att arbete blir utfört på ett professionellt och fackmannamässigt sätt.

När du anlitar oss kommer våra välutbildade och engagerade takmontörer att leverera ett tak som håller en lång tid framöver och vi lämnar långa garantier på våra takarbeten som ett kvitto på det. Bland våra kunder finns idag många nöjda bostadsrättsföreningar som vi som vi renoverat taket hos.

Vi är experter på takrenoveringar och takläggning av betong- och tegeltak och vi stöttar gärna din bostadsrättsförening i att hitta den bästa lösningen för er fastighet.

Vi arbetar även med taksäkerhet och hjälper dig gärna med att göra ditt tak en trygg plats att var på. För dig som är fastighetsägare i Täby kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi hjälper dig att hålla uppsikt över taket genom årliga besiktningar och underhåll, så att taket håller sig fräscht längre medan du kan fokusera på annat.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Täby

  I Täby byggs det mycket nya fastigheter och det finns många flerbostadshus och andra fastigheter från olika årtionden och vi på DM TAK har kunskapen och erfarenheten att både lägga nya tak och renovera befintliga på ett sätt som passar både fastigheten och den den omgivande miljön.

  Vi har under årens lopp fått förtroendet att utföra diverse takarbeten i Täbytrakten åt bostadsrättsföreningar, hyreshus och andra kommersiella fastigheter och har fått goda referenser.
  Om du söker efter en takläggare i Täby – kontakta oss på DM TAK! 

  Täby– shopping och vacker natur

  I Täby kommun finns några av Sveriges mest populära bostadsområden som Hägernäs strand, Skarpäng och Gribbylund. Det som gör Täby till en attraktiv plats att slå sig till ro på är närheten till natur och chans att bosätta sig nära både hav och sjö.

  Stockholm ligger på pendlingsavstånd samtidigt som det finns goda möjligheter till shopping i Täby Centrum. Täby kommun är en kommun i tillväxt och här finns mycket nybyggda fastigheter men även charmiga bostäder från sekelskiftet och framåt.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  DM TAK lägger nytt tak åt Brf Rådslaget 5 i Solna

  Fastigheten på Polhemsgatan 2 ägs av Brf Rådslaget och DM TAK fick i uppdrag att lägga om taket.
  De rödaktiga betongpannorna
  som går i ton med balkongerna ger ett enhetligt och behagligt helhetsintryck, och takkuporna klädda i grå plåt passar fint ihop med de vita fasaderna.
  Taksäkerheten – som inkluderar gångbrygga, takstegar och räcke vid nödvändiga platser – är utvald med hänsyn till såväl funktionalitet som estetik. Vid takluckan har ett räcke monterats, i enlighet med de senaste säkerhetsbestämmelserna, och en gångbrygga med ett modernt vajersystem längs med hela takets längd gör det möjligt att enkelt och snabbt röra sig omkring på taket. 

  Samtidigt som dessa detaljer så klart är utformade för att skapa ett så säkert tak som möjligt, passar de också in i taket som helhet utan att ”sticka ut” på ett störande sätt.

  Takläggare Täby 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Polhemsgatan
  Bildhuggarvägen

  Nytt tak åt fastighet på Bildhuggarvägen, ett stenkast från Globen

  DM TAK blev kontaktade för att utföra en total takrenovering på en fastighet på Bildhuggarvägen 8 i Johanneshov, alldeles i närheten av Globen.
  Under en kall och snöig vinter lades taket om av våra kunniga och erfarna takläggare. Fotränna monterades för takavvattningen. Tvåkupigt lertegel lades, i en tegelröd nyans som matchar fasaden fint.
  Vid takluckan monterades en gångbrygga och ett räcke som man kan se på bilden, i överensstämmelse med de senaste reglerna för taksäkerhet. Gångbrygga och räcke monterades även runt skorstenar och andra delar av taket som kan behöva underhållsarbete under de kommande åren – allt för att göra det så säkert och enkelt som möjligt att beträda taket.

  Takläggare Täby 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Där hem och natur möts

  DM TAK fick i uppdrag att byta tak på samtliga hus på Annkarsrumsgatan 1-55, som ägs av Brf Solhemsängen. Dem charmiga och färgranna husen fick tvåkupiga takpannor, svart plåt runt kupor och runt skorstenarna, med vackert välvda omegahuvar, och inskjutna gavelbeslag. För människornas säkerhet, installerades snörasskydd av typen 3-rör, som skyddar de boende mot eventuell nedrasande snö och is.

  Takläggare Täby 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ankarsrumsgatan
  Takläggare Täby 12

  Om Täby kommun

  Täby är en expansiv kommun strax norr om Stockholm. Roslagsbanan, som trafikeras av SL, sammanbinder kommunen med huvudstaden och inom kommunen går flera busslinjer som förbinder kommunens olika delar med Roslagsbanan och tunnelbanan. Närheten till Arlanda kopplar samman Täby med resten av världen.

  Invånare: 71 734 (2019) Yta: 71,22 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här