Takläggare Tyresö

Takläggare Tyresö

Vi är experter på tak i Tyresö!

Är takläggning någonting du tänker på? Vi på DM TAK har med vår gedigna kunskap om takläggning och vårt ständiga driv, envishet och vilja för att förbättra takbranschen blivit en ledande takläggare i bland annat Tyresö.

Sedan vi startade vårt företag 2001 har vi blivit experter på takarbeten med betong-och tegelpannor och fått otroligt många nöjda kunder bland fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i och runt Stockholms län. Våra takmontörer arbetar alltid för att leverera tak av högsta kvalitet vilket gör att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Takläggare Tyresö 1
Takläggare Tyresö 2
Takläggare Tyresö 3
Takläggare Tyresö 4
Takläggare Tyresö 5
Takläggare Tyresö 6
Takläggare Tyresö 7
Takläggare Tyresö 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

Om du misstänker att ditt tak är i behov av reparation eller behöver en helomläggning och anlitar DM TAK för takläggning eller takrenovering så kan du lita på att det nylagda taket kommer att hålla i många år framöver. Våra takmontörer är välutbildade och alltid engagerade och har lång erfarenhet av takarbeten med betong- och tegelpannor i Tyresö.

Vi är väldigt stolta över det vi gör och åstadkommer och vårt recept för framgång är hårt arbete, regelbunden utbildning och ett brinnande intresse för hantverket. Vi vet att branschen tyvärr kantas av en del oseriösa aktörer och därför är det extra viktigt för oss att alltid ha en öppen och ärlig kommunikation med våra kunder så att de alltid är i trygga händer.

Äger du en fastighet eller tillhör en bostadsrättsförening i Tyresö? Då kan vi erbjuda ett långsiktigt serviceavtal där vi kommer och gör årliga takbesiktningar och hjälper till med underhåll så att taket håller sig tätt och fräscht längre. Det ger en ökad trygghet och man har bättre koll på taket.

Taksäkerhet är ett annat av våra fokusområden och vi hjälper mer än gärna till att ta fram rätt taksäkerhetssystem för ditt tak så att det blir säkert att beträda. Oavsett vilken form av takarbete du är ute efter så tar vi fram den bästa lösningen för just din fastighet!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Tyresö

  Sedan starten 2001 har vi utfört många takarbeten med betong-och tegelpannor i Tyresö och fått många fina referenser av nöjda kunder i området.

  I Tyresö finns allt från miljonprogramshus och andra flerbostadshus till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter, och vi på DM TAK har kompetensen och erfarenheten att utföra takarbeten på samtliga dessa fastigheter oavsett stil eller ålder, och dessutom göra det med en stor känsla för fastighetens stil och tidsanda.

  Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare i Tyresö.

  Tyresö kommun - närhet till hav, sjö och urskog

  Tyresö är en naturskön kommun med skärgårdsläge och som dessutom har flera insjöar och orörd urskog att upptäcka.

  I kommunen finns flera naturreservat och Tyresta nationalpark som erbjuder härliga naturupplevelser och friluftsliv. Här kan du även besöka Tyresö slott, kolla in utsikten från Telegrafberget eller shoppa i Tyresö centrum.

  Här finns flera omtyckta bostadsområden som Bollmora, Trollbäcken och Tyresö Strand och de flesta bekvämligheter man kan tänkas behöva samtidigt som Stockholm city ligger en kort buss-eller bilresa bort. 

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Brf Leoparden i Solna anlitar DM TAK för takomläggning

  De tegelröda tvåkupiga betongpannorna ger hela fastigheten ett lyft, och plåtdetaljer i en vackert röd nyans löper runt hela taket och ramar in det.
  Taksäkerheten uppdaterades med ett så kallat vajersystem, som gör det möjligt för underhållsarbetare att snabbare kunna röra sig längs med taket, vilket så klart är lönsamt för bostadsrättsföreningen då exempelvis skottare behövs vintertid. Dessutom monterades räcken på de ställen där det behövdes, som till exempel vid takluckan. Detta gör både upp- och nedstigning genom takluckan mycket säkrare.
  Snörasskyddet gör det säkrare för de boende och andra förbipasserande att röra sig under taket, då det fångar upp snö och is som eventuellt glider ner från taket.

  Takläggare Tyresö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Huvudstagatan
  Svartviksvägen

  Brf Diamantborren anlitar DM TAK för takrenovering

  På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” nytt tak inklusive nytt takavvattningssystem av DM TAK.
  De tegelröda takpannorna och plåtdetaljer går i fullständig harmoni med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna. Med nya snörasskydd längs takfoten runt om går medlemmar och besökare säkert intill fastigheten vid töväder vintertid.

  Takläggare Tyresö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  DM TAK lägger nytt tak på Dianavägen 17-21 i Hjorthagen

  Här lade DM TAK enkupiga takpannor i klassiskt tegelrött passar perfekt ihop med fastighetens vita och ljusrosa fasad. Den svarta plåten, som används på fotrännan som ramar in taket, de många skorstenarna och rundade takkuporna, ger ett tidlöst intryck.
  Taksäkerheten inkluderar takstegar, gångbryggor och säkerhetsräcken – allt för att taket ska vara så säkert som möjligt att beträda för underhållsarbetare, såsom snöskottare.

  Takläggare Tyresö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Dianavägen
  Takläggare Tyresö 12

  Om Tyresö kommun

  Tyresö kommun är en del av Stockholms län och gränsar mot Nacka-. Värmdö-, Haninge-,  Huddinge- och Stockholms Kommun. Det tar cirka 20 minuter att bilpendla från Tyresö till Stockholm och du reser också enkelt med SL:s kollektivtrafik.

  Invånare: 48 327 (2019) Yta: 100,54 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här