fbpx

Takläggare Uppsala

Takläggare Uppsala 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggare Uppsala

Vi är experter på tak i Uppsala!

Med vår långa erfarenhet och drivkraft att ständigt förbättra branschen har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare i Uppsala. Behöver du lägga ett nytt tak eller göra en takrenovering? Våra takmontörer har lång erfarenhet av tegel-och betongpannor och vi utför årligen ett stort antal takarbeten åt bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter i Stockholm och kringliggande städer. Våra takläggare har gedigen kunskap från branschen och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa takarbeten vilket gör att vi på DM TAK kan lämna långa garantier.

Takläggare Uppsala 2
Takläggare Uppsala 3
Takläggare Uppsala 4
Takläggare Uppsala 5
Takläggare Uppsala 6
Takläggare Uppsala 7
Takläggare Uppsala 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

På DM TAK tar vi vi ett brinnande intresse för gediget hantverk och högkvalitativt arbete och vi tar alltid vårt jobb på största allvar. Vi har har många års erfarenhet inom takläggning i Uppsala och om du anlitar oss för att utföra ett takarbete kan du lita på att våra välutbildade och engagerade takmontörer kommer se till att ditt tak kommer att hålla i många, många år framöver. Vi har valt att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i en bransch som kantas av oseriösa aktörer och arbetar därför med ständiga förbättringar och kontinuerlig utbildning för våra takmontörer.

Vi är specialiserade på betong- och tegelpannor på flerbostadshus och har lång erfarenhet av takrenovering med, och stor kunskap om, dessa takmaterial. För fastighetsägare i Uppsala erbjuder vi även långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper dig med underhåll av taket så att det håller sig tätt och fräscht längre. Taksäkerhet är ett av våra fokusområden och vi hjälper mer än gärna våra kunder att göra taket en säker plats att vistas på. Vi är experter på tak och oavsett vilken form av takarbete du behöver hjälp med tar vi fram den bästa lösningen för ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

Vi kan Uppsala

DM TAK har utfört flera takläggningar och takrenoveringar i Uppsala med goda referenser. I kommunen finns många vackra gamla byggnader och fasader från olika tidsepoker. Oavsett vilken ålder din fastighet har så har vi erfarenheten och kunskapen att både lägga ett tak som passar fastigheten och underhålla det på ett professionellt sätt.
Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Uppsala.

Uppsala– historiska byggnader, studentliv och vackra miljöer

Uppsala är Sveriges fjärde största stad med Fyrisån, universitetet och många historiska byggnader som domkyrkan och Uppsala slott som utmärkande drag. Här finns både flerbostadshus och villor från olika tidsperioder i bostadsområden som Höganäs, Bärby hage, Gamla Uppsala, Ekeby och Slavsta. Närheten till Stockholm, det anrika universitet och en vacker stadsmiljö med många historiska byggnader gör Uppsala till en attraktiv plats att bosätta sig på.

Inspiration från takarbeten vi gjort

DM TAK utför en komplett takrenovering i Uppsala

Banérgatan 5 ligger ett stenkast från en förskola, två grundskolor, ett gymnasium och Uppsala universitet, och på promenadavstånd finner man även Uppsala slott, Botaniskaträdgården, Stadsskogenoch flera parker. DM TAK fick i uppdrag att utföra en takrenovering. Valet var enkelt, tvåkupigt lertegel, snörasskydd av typen 3-rör installerades, plåtdetaljer och taklucka som går i ton med de tegelröda takpannorna satt som pricket över i:et. Gångbrygga och ett räcka framför takluckan installerades också, som gör taket till en säker plats att beträda för framtida takarbetare såsom sotare.

Takläggare Uppsala 9

Nils F. Ordförande för BRF

Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
Takläggare Uppsala 10
Takläggare Uppsala 11

Takrenovering gav ett gediget helhetsintryck som lyfte hela fastigheten

Kanslivägen 9, omgiven av skog och grönområden åt alla väderstreck. Enkupiga takpannor i tegelrött matchar byggnadens fasad och ger ett gediget helhetsintryck som lyfter hela fastigheten.Taket har anslående röda plåtdetaljer, bland annat de vackra gavelbeslagen som tillsammans med de vita vindskivorna ger taket ett vackert avslut i kortändorna. Med uppdaterad taksäkerhet–som innefattar en gångbrygga längs hela nocken, takstegar ner till takfoten på båda sidor av huset, och ett räcke framför takluckan–kan framtida underhållsarbete utföras på ett säkert och effektivt sätt. Snörasskydd av typen 3-rör löper längs med takfoten på båda sidor fångar upp glidande snö och is, och gör det säkert att röra sig nedanför byggnaden under töväder

Takläggare Uppsala 9

Nils F. Ordförande för BRF

Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

DM TAK restaurerar taket på Linnégatan 98-100 som både har ålder och stil

DM TAK fick i uppdrag att utföra en takrenovering på Linnégatan 98–100, på Östermalm. Ett stenkast från Djurgårdsbrunnsviken i väster och Oscarskyrkan i norr.
Det branta takfallet, den höga höjden och närheten till trottoaren kräver takarbetare med erfarenhet och kompetens för att säkerställa säkerheten under arbetet.

De välvda takkuporna kläddes i mörk plåt och tvåkupiga takpannor i tegelrött lades på taket. Takpannorna matchar fint med de mörk- och ljusbruna nyanserna på fastighetens fasad. För takavvattningen togs husets ålder och stil i åtanke – en hängränna hade inte varit passande. Därför monterades en så kallad fotränna längs med takfoten, för att leda regnvattnet till stuprören.

Taksäkerheten ombesörjdes genom att en gångbrygga monterades längs med nocken, tillsammans med två takstegar som löper ner från nocken till takfoten. Detta underlättar framtida underhållsarbete och gör taket till en säker plats att arbeta på.

Takläggare Uppsala 9

Nils F. Ordförande för BRF

Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
Takläggare Uppsala 14
Takläggare Uppsala 15

Om Uppsala kommun

Uppsala kommun ligger i Uppland och är Sveriges fjärde folkrikaste kommun. Med UL-trafiken tar du dig enkelt fram i kommunen och det finns många dagliga tågförbindelser både till Stockholm och till övriga delar av landet. Pendeltågstrafiken till Arlanda flygplats gör att du snabbt kan resa till övriga delar av världen.

Invånare: 229 965 (2019) Yta: 2234 km²

Kostnadsfri taköversyn

Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

Takläggare Uppsala 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här