Takläggare Vallentuna

Takläggare Vallentuna

Vi fixar ditt tak i Vallentuna!

Har du ett tak som börjar se lite risigt ut? Vi är takläggare i Vallentuna och hjälper dig oavsett vilket problem du än har med ditt tak. Det är jätte viktigt att ett tak skyddar huset från vatten och läckage eftersom det annars lätt kan bildas mögel. 

Takläggare Vallentuna 1
Takläggare Vallentuna 2
Takläggare Vallentuna 3
Takläggare Vallentuna 4
Takläggare Vallentuna 5
Takläggare Vallentuna 6
Takläggare Vallentuna 7
Takläggare Vallentuna 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Ett tak ska skydda från vatten och läckage

Om vatten tar sig in under taket tar det inte lång tid förrän det sakta börjar fallera. Det bildas fukt och vattenskador som med största sannolikhet leder till mögel och kan bli rätt stora renoveringskostnader i slutändan. 

Det kan vara svårt att själv bedöma skicket och eftersom Sveriges väder kan vara rätt hårt mot våra tak ibland kan det vara bra med en översyn. Vi kommer ut på plats, gör en noga bedömning och ger dig förslag på nödvändiga åtgärder. Du kan känna dig trygg med att vi gör vårt bästa och lite till så att slutresultatet blir bra och framförallt tätt. 

Vi kan även komma ut till dig med jämna mellanrum för att göra en koll och underhålla taket för att få det att hålla längre, med ett serviceavtal ser vi till att ditt tak håller sig fräscht längre och kan upptäcka eventuella fel i tid.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Vallentuna

  Vallentuna är nära till storstaden samtidigt som man kan känna av lugnet i villasamhället. Vallentuna är Sveriges nionde bästa kommun för småhusägare. Kommunen växer och det planeras för fler områden och att det ska vara nära till kommunikationer och skolor.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Takrenovering av tre huskroppar byggda i början av nittonhundratalet

  Vid Sandborgs tunnelbanestation, ligger en vacker bostadsrättförening bestående av tre huskroppar byggda i början av nittonhundratalet, i typisk Enskede stil. De tre huskropparna ”omringar” en lummig trädgård som utgör en naturlig mötesplats och fristad för föreningens medlemmar och besökare. 

  Taken är av typen mansardtak vilket ger mer användbart utrymme högst upp i lägenhterna. Takformen gör också att takmaterialet, speciellt på det branta fallet, utgör en stor del av husets karaktär. Tvåkupigt lertegel från Vittinge blev det självklara valet för Brf Stora Gungan och fick ersätta de uttjänade gamla betongpannorna.

  Takläggare Vallentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Vallentuna 10
  Ugglevägen

  Fastighet med utsikt mot Skurusundet i öst, får nytt tak

  DM TAK anlitades för att utföra en komplett takrenovering för Brf Magnus nr 3 i Nacka. Fastigheten har en vacker vidsträckt utsikt mot bland annat skurusundet i öst, och är beläget högt upp. 

  Röda plåtdetaljer sattes dit med matchande stuprör. De nya plåtdetaljerna runt de stora takfönstren gav ett fräschare intryck. Slutligen installerades taklucka, takstege och gångbrygga med räcke, så att taket kan beträdas på ett tryggt och säkert sätt.

  Takläggare Vallentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Takrenovering utförd åt Brf Stenkulla 54 på Stora Essingen

  I Stora Essingen finns en fasad som ägs av Brf Stenkulla. DM TAK anlitades för en total takrenovering.
  Tvåkupiga betongpannor i tegelrött lades och nyansen på plåtdetaljerna för både ventilationsrör och för taksäkerheten matchar perfekt.
  En gångbrygga installerades som löper längs hela nockens längd, vilket gör det möjligt för framtida underhållsarbetare att beträda taket på ett säkert och effektivt sätt. Snörasskydd installerades, som skyddar från nedglidande snö och is.

  Takläggare Vallentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Stenkullavägen
  Takläggare Vallentuna 13

  Om Vallentuna

  Vallentuna kommun ligger i Stockholms län. Den centrala orten är Vallentuna och gränsar bland annat till Norrtälje och Täby.

  Invånare: 34 090 (2019) Yta: 369 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här