Takläggare Värmdö

Takläggare Värmdö

Vi fixar takläggning i Värmdö

Är du på jakt efter en takläggare i Värmdö? Överväger du kanske att lägga nytt tak? Vi på DM TAK är specialister på takarbeten i alla dess former så oavsett vad du behöver hjälp med kan du lita på oss. 

Det är inte alltid lätt att veta hur taket mår, därför kommer vi ut på plats, gör en översyn och ger dig förslag på åtgärder som behöver fixas. Ibland behövs det en omläggning och ibland räcker det med service så är taket som nytt igen! Det allra viktigaste är att taket håller tätt och skyddar från läckage.

Takläggare Värmdö 1
Takläggare Värmdö 2
Takläggare Värmdö 3
Takläggare Värmdö 4
Takläggare Värmdö 5
Takläggare Värmdö 6
Takläggare Värmdö 7
Takläggare Värmdö 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet

Vi är stolta över vårt arbete och jobbar alltid i högt tempo. Vi har stor och lång erfarenhet av takarbete och ger därför också lång garanti till alla våra kunder. 

Som kund vill vi att du ska känna dig delaktig så vi har alltid en tydlig dialog med dig vad som görs under arbetets gång samt ger dig information löpande. Vi vill att allt ska gå så smidigt till som möjligt. 

Vi arbetar också med högkvalitativa produkter och med stort engagemang så att du ska vara nöjd ända från kontakt till avslut. I en bransch som kantas av oseriösa entreprenörer vill vi vara företaget som står för ärlighet och ger ett arbete av kvalité och kompetens.

Våra takläggare som kommer ut till dig är välutbildade och vet vad dem gör.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Takservice

  Som fastighetsägare kan det vara skönt att ha nån som kommer och kollar till taket när det behövs. På så sätt underhåller man taket och får det att hålla längre. I vårt serviceavtal ingår bland annat:

  • Städning av tak
  • Byte av trasiga takpannor och stuprör
  • Montering och kontroll av taksäkerhet

  Du kan läsa mer om takservice här.

  Värmdö - Charmig växande kommun

  Värmdö är en kommun med sina 45 000 invånare som växer snabbt. Att det ligger nära Stockholm gör det till ett attraktivt område då det också är omgivet av vacker natur.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  DM TAK lägger nytt tak åt Brf Stora Gungans vackra tak i Enskede

  Intill Sandsborgs tunnelbanestation, ligger en fin bostadsrättsförening bestående av tre huskroppar i typisk Enskedestil byggda i början av nittonhundratalet. De tre huskropparna ”omringar” en lummig trädgård som utgör en naturlig mötesplats och fristad för föreningens medlemmar och besökare.
  Taken är så kallade mansardtak vilket ger mer användbart utrymme i lägenheterna högst upp. Takformen gör också att takmaterialet, speciellt på det branta fallet, utgör en stor del av husets karaktär. Tvåkupigt lertegel från Vittinge blev det självklara valet för Brf Stora Gungan och fick ersätta de uttjänade gamla betongpannorna.

  Takläggare Värmdö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggare Värmdö 10
  Planterarvägen

  Bostadshus i Enskede får nytt tak av DM TAK

  DM TAK blev anlitade för att byta tak på en länga bostadshus på Planterarvägen i Enskede. Vi lade om takpannor och installerade nya grå plåtdetaljer. Resultatet blev ett ljust och behagligt intryck. Snörasskydd installerades till sist, som skyddar de boende mot eventuell nedrasande snö och is.

  Takläggare Värmdö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Noggrann takrenovering för Brf Montörens grönmärkta hus i Bromma

  Läckage i lägenheter och vattenskadad fasad var tecken på att de gamla taken hade gjort sitt på dessa grönmärkta fastigheter. Den gröna märkningen är den näst högsta klassificering på en byggnad med kulturhistoriskt värde och den ställer höga krav på materialval och finish vid en takrenovering.
  Efter en noggrann renovering av taken har bostadsrättsföreningen fått nya enkupiga lertegelpannor från Vittinge, bästa sortens underlagspapp, välkonstruerade plåtdetaljer som leder bort vattnet från taket och uppdaterad taksäkerhet för framtida takunderhåll.

  Takläggare Värmdö 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Björkbacksvägen
  Takläggare Värmdö 13

  Om Värmdö

  Värmdö är en kommun i Stockholms län med Gustavsberg som centralort. Kommunen gränsar till Haninge, Tyresö och Nacka.

  Invånare: 45 000 (2019) Yta: 2 980 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här