Takläggning Norrtälje

Takläggning Norrtälje 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggning Norrtälje

Vi är specialister på tak i Norrtälje!

Är det dags för att renovera taket? Vi på DM TAK har sedan vi startade 2001 blivit specialister på takläggning och takrenovering med betong- och tegelpannor och idag är vi en ledande takläggare bland bostadsrättsföreningar i Norrtälje. Med hårt arbete och ett genuint intresse för takläggning arbetar vi varje dag för att göra takbranschen bättre och våra erfarna och skickliga takläggare vet vad som krävs för att leverera tak av högsta kvalitet – vilket gör att vi kan ge långa garantier till våra kunder.

Takläggning Norrtälje 2
Takläggning Norrtälje 3
Takläggning Norrtälje 4
Takläggning Norrtälje 5
Takläggning Norrtälje 6
Takläggning Norrtälje 7
Takläggning Norrtälje 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

DM TAK har många års erfarenhet av takrenovering och takläggning med tegel-och betongpannor i och runt om Stockholms län. Om du anlitar oss som för takläggning kommer våra välutbildade och duktiga takmontörer att lägga ett tak som håller i många år framöver. På DM TAK är vänlighet och ärlighet grundläggande värderingar och det är viktigt för oss att våra kunder känner sig professionellt bemötta, från första kontakt till färdigt tak. Genom ett fokus på utbildning av våra anställda och ständiga förbättringar i våra arbetsprocesser håller vi oss i framkant och ger utrymme för arbetsglädje och passion för vårt arbete. 

Äger du en fastighet i Norrtälje? Eller är du  medlem i en bostadsrättsförening? Vi vet att det kan vara svårt för en lekman att bedöma hur taket mår och när det är dags för underhåll och därför har vi utvecklat en tjänst där vi erbjuder långsiktiga serviceavtal till våra kunder. Då gör vi DM TAK en årlig besiktning av ditt tak och hjälper till med underhåll så att ditt tak kan hålla sig i toppskick så länge som möjligt. Vi erbjuder även konsultation och installation av taksäkerhetssystem för att göra ditt tak en säker plats att beträda. Oavsett storlek, ålder eller skick på din fastighet kan vi hjälpa dig med vår expertis inom takläggning.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Norrtälje

  DM TAK har med åren gjort flera takläggningsarbeten runt om i Stockholm med omnejd och fått många fina referenser från nöjda kunder. I Norrtälje finns byggnader av alla dess slag – många charmiga, äldre flerbostadshus och många havsnära fastigheter- och vi har kompetensen och erfarenheten att lägga ett högkvalitativt tak, som passar fastigheten och som håller för väder och vind. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver hjälp med takläggning i Norrtälje.

  Norrtälje Kommun – en pärla i Roslagen

  Norrtälje är en skärgårdskommun norr om Stockholm som lockar med både närhet till hav och natur. Sommartid är Norrtälje en populärt turistresmål och det finns många sommarhus och andra sommarboenden i kommunen. I Norrtälje finns goda möjligheter till friluftsliv och i centralorten med samma namn finns också ett rikt kulturliv där man kan besöka museum som Norrtälje Konsthall, Pythagoras Museum och Norrtälje Luftfartsmuseum. I Norrtäljes trevliga stadskärna samsas charmiga gamla byggnader, lämningar från medeltiden med Norrtäljeån som ringlar sig genom staden innan den sedan mynnar ut i Ålands Hav.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  DM TAK lägger nytt tak för en samling charmiga och färgglada hus

  En samling charmiga och färggranna hus fick nya tak av DM TAK. Välansade träd och häckar runt en gräsmatta med en lekplats gör detta till ett fantastiskt bostadsområde för barnfamiljer.
  Tvåkupiga takpannor, inskjutna gavelbeslag, svart plåt runt kupor och runt skorstenarna, med vackert välvda omega-huvar. Snörasskydd av typen 3-rör installerades, som skyddar de boende mot eventuell nedrasande snö och is.

  Takläggning Norrtälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Ankarsrumsgatan
  Svartviksvägen

  Brf Diamantborren i anlitar DM TAK för takrenovering

  På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” en komplett takrenovering utförd av DM TAK, inklusive nytt takavvattningssystem.
  De tegelröda takpannorna och plåtdetaljer går i harmoni med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna. Med nya snörasskydd längs takfoten runt om går man numera säkert intill fastigheten vid töväder vintertid.

  Takläggning Norrtälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  DM TAK renoverar taket på trevåningshus i Bromma omgiven av natur

  På Västerledstorget 4 ligger ett trevåningshus med en anslående orangefärgad fasad med stilrena vita skorstenar. DM TAK utförde en komplett takrenovering med tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna. 
  En solid taklucka installerades slutligen och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt.
  Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck med en härlig kontrast.

  Takläggning Norrtälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Västerledstorget
  Takläggning Norrtälje 12

  Om Norrtälje kommun

  Norrtälje är den största kommunen i Stockholms län till ytan sett och ligger i Uppland. Centralorten Norrtälje ligger cirka 68 kilometer nordöst om centrala Stockholm och det är cirka 72 kilometer till Uppsala. Till de båda orterna tar man sig smidigt via buss.

  Invånare: 62 392 (2019) Yta: 6030,42 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggning Norrtälje 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här