Takläggning Södertälje

Takläggning Södertälje 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggning Södertälje

Vi är experter på tak i Södertälje!

Behöver du hjälp med takläggning i Södertälje? Då har du hittat rätt! Vi på DM TAK har sedan starten 2001 blivit experter på takläggning och takrenovering av tegel- och betongtak och fått många nöjda kunder bland bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med omnejd. Våra erfarna takmontörer har gedigen kunskap om takläggning och arbetar alltid med viljan att leverera tak av högsta kvalitet – vilket gör att vi kan lämna långa garantitider på utförda takarbeten. Med vår kompetens och vilja att ständigt göra takbranschen bättre har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd.

Takläggning Södertälje 2
Takläggning Södertälje 3
Takläggning Södertälje 4
Takläggning Södertälje 5
Takläggning Södertälje 6
Takläggning Södertälje 7
Takläggning Södertälje 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Vi är experter på takläggning med tegel-och betongpannor

När du anlitar DM TAK för takläggning anlitar du ett takläggarföretag med lång erfarenhet inom tegel- och betongtak. Vi vet att det tyvärr finns en hel del oseriösa aktörer i branschen och därför är det viktigt för oss att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet. Vi tar vårt arbete på största allvar och har ett genuint intresse för högkvalitativt hantverk och fokuserar därför på utbildning och ständiga förbättringar för att hålla en hög nivå på vårt arbete. När du anlitar oss för takläggningsarbeten kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer leverera ett tak som håller för framtiden.

Vi på DM TAK erbjuder dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Södertälje tjänster som takläggning och takrenovering. Taksäkerhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper dig gärna att göra taket på din fastighet säkert att beträda. För dig som vill ha kontinuerlig koll på ditt tak erbjuder vi långsiktiga serviceavtal där vi hjälper dig med underhåll av taket samt gör årliga besiktningar så att taket håller sig fräscht längre. Med vår samlade expertis hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för taket på din fastighet.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Södertälje

  Södertälje har en historia som industri-och militärstad vilket innebär att det förutom bostadsrättsföreningar och flerbostadshus finns många industrifastigheter. DM TAK har under årens gång utfört många takarbeten i Stockholms med omnejd och med vår erfarenhet och kompetens inom takläggning på bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter kan vi hjälpa dig att hitta rätt tak för just din fastighet.
  Tveka inte att höra av dig till oss du behöver hjälp med takläggning i Södertälje.

  Södertälje– en blandning av cityliv, landsbygd och skärgård

  Södertälje kommun är en sann tillväxtkommun, som växt stadigt under de senaste 50 åren, mycket tack vare närvaron av storföretag som Astra Zeneca och Scania. Här kan du bo i staden, på landsbygden eller nära vatten i villa, radhus eller flerbostadshus. Nykvarn , Pershagen, Blombacka och Glasberga Sjöstad är några exempel på omtyckta bostadsområden i Södertälje kommun. Det levande idrotts- och kulturlivet, pendlingsavståndet till Stockholm samt närheten till både Mälaren och skärgården gör Södertälje till en omtyckt kommun att bosätta sig i.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Nytt tak lyser upp vinterns korta dagar

  Taket på en av IKANOs fastigheter hade börjat läcka. När DM TAKs takläggare rev bort de gamla takpannorna visade det sig att det gamla taket var felaktigt lagt. Både råspont och några takstolar fick bytas ut på grund av vattenskador.
  Nu sticker det nya taket verkligen ut bland grannfastigheterna. Nya tvåkupiga betongpannor i tegelrött passar perfekt ihop med fasadens tegel och är ett tydligt exempel på det faktum att ”taket är byggnadens femte fasad”. De röda plåtdetaljerna är också ett lyft för byggnaden som helhet.
  Med ny taksäkerhet, inklusive gångbrygga längs med hela taket, blir det säkert att beträda taket för framtida underhållsarbete. Snörasskyddet stoppar eventuell snö och is från att glida ner från taket och skada personer som befinner sig nedanför.

  Takläggning Södertälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Takläggning Södertälje 10
  Valkyriavägen

  Ovanligt pulpettak i Sundbyberg får nytt tak av DM TAK

  Ett ovanligt pulpettak med 7 separata och parallella takfall (takytor) på ena sidan, och 3 på den andra sidan. Tegelröda betongpannor lades och ljusgula plåtdetaljer monterades. Både pannorna och plåten harmonierar fint med fasadens gulaktiga tegelstenar.
  Något som saknades tidigare var, så taksäkerhetsdetaljer monterades, vilka uppfyller alla de senaste säkerhetsbestämmelserna. Dessa säkerhetsdetaljer innefattar takstegar, gångbryggor och räcken, som alla är i stålgrått och därför perfekt matchar plåtarna över husets balkonger.
  Vid de tre takluckorna och två fasadluckorna sattes räcken upp, för att göra det säkert att beträda taket för service och underhåll.

  Takläggning Södertälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  HM:s livs får ett lyft

  På ICA-butiken hade taket gjort sitt. Vid en inspektion upptäcktes hål i råsponten, flagnad plåt och slitna takpannor. Vatten hade läckt in och skadat träkonstruktionen under taket.
  För att ge taket nytt liv monterades fräsch plåt i röd nyans längs med takfoten, vilket passade perfekt ihop med de tegelröda takpannorna i betong. Takkupor, ventilationsrör och taksäkerhetsdetaljer var även de i samma färg, och tillsammans med den ljusgrå fasaden fick butiken ett fint och gemytligt helhetsintryck.
  Det nya taket är beräknat att hålla i många, många år framöver. För att underlätta detta monterades en gångbrygga längs med nocken, vilken gör det möjligt att utföra det underhållsarbete som alltid krävs på tak.
  Ett snörasskydd längs med takfoten gör att alla som går på trottoaren nedanför slipper oroa sig för nedglidande snö och is.

  Takläggning Södertälje 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Bergviksvägen
  Takläggning Södertälje 13

  Om Södertälje kommun

  Södertälje kommun ligger i Södermanland och centralorten Södertälje är den största staden i landskapet. Närheten till E4 och E20 gör att Södertälje ligger på pendlingsavstånd till Stockholm och förbinder kommunen med resten av Sverige.

  Invånare: 98 830 (2019) Yta: 694 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggning Södertälje 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här