Takläggning Sollentuna

Takläggning Sollentuna 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggning Sollentuna

Vi är specialister på tak i Sollentuna!

Är det dags för en takrenovering? Då har du kommit rätt! Vi är DM TAK, den prisbelönta takläggaren som med gedigen kunskap om takläggning och ett ständigt driv för att göra takbranschen bättre har blivit en ledande takläggare av tegel-och betongtak i Sollentuna. Sedan starten 2001 erbjuder vi tjänster inom takläggning till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i och runt om Stockholm och har levererat tak av högsta kvalitet och med långa garantier till våra kunder. Våra erfarna och duktiga takmontörer kan tak och kommer se till att du som kund hos oss blir garanterat nöjd.

Takläggning Sollentuna 2
Takläggning Sollentuna 3
Takläggning Sollentuna 4
Takläggning Sollentuna 5
Takläggning Sollentuna 6
Takläggning Sollentuna 7
Takläggning Sollentuna 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

På DM TAK tar vi vårt arbete på största allvar, har ett gediget intresse för hantverk och jobbar varje dag med målet att bli bäst på det vi gör. Genom utbildningar och ständigt förbättringsarbete håller sig våra takmontörer uppdaterade på den senaste tekniken och nya material. För oss är det viktigt att våra kunder ska känna sig trevligt bemötta och få en positivt upplevelse av hela arbetsprocessen, från första kontakten till färdigt tak. 

DM TAK har lång erfarenhet av takrenovering och takläggning med betong- och tegelpannor på flerbostadshus och andra fastigheter i Sollentuna. För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vill få bättre koll på sitt tak erbjuder vi även långsiktiga serviceavtal som inkluderar årliga besiktningar och underhåll av taket vilket gör att det kan hålla sig fräscht längre. Taksäkerhet är ett annat område som ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper dig mer än gärna att montera ett taksäkerhetssystem på ditt tak så att det blir säkert att beträda. Våra skickliga och välutbildade takmontörer kan allt inom tak och med vår expertis hittar vi den bästa lösningen för just ditt tak!

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Sollentuna

  I Sollentuna finns en stor variation av bebyggelse, allt från charmiga gamla flerbostadshus, till bostadsrättsföreningar och större kommersiella fastigheter. Oavsett om du är medlem i en bostadsrättsförening eller äger en fastighet så har vi kompetensen och erfarenheten att renovera taket på din fastighet! DM TAK har med åren utfört flera takläggningar och takrenoveringar i Sollentuna och fått många nöjda kunder i området.
  Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med takläggning i Sollentuna.

  Sollentuna - en naturskön kommun som har allt

  Sollentuna kommun ligger norr om Stockholm och är en naturskön kommun med flera naturreservat och sjöar som har fina badstränder. Här finns omtyckta bostadsområden som Helenelund, Vaxmora och Edsviken. I Sollentuna finns skola, vård och alla bekvämligheter man kan tänkas behöva  och dessutom goda möjligheter till friluftsliv. Det finns även ett stort kulturutbud för både vuxna och barn samt goda möjligheter att utöva olika former av idrott. I kommunen finns flera köpcentrum och butiker av olika slag samtidigt som Stockholm med dess stora utbud av allt ligger nära.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Gamla Brandstationen i Bromma från 1915 får takrenovering utförd av DM TAK

  Den anrika “Gamla Brandstationen” i Bromma byggdes 1915 och DM TAK tog på sig uppdraget att utföra en grundlig takrenovering och återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer. Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm.
  Till sist installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett säkert sätt framöver.

  Takläggning Sollentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Brandstationen Bromma
  Dianavägen

  Dianavägen 17-21 i Hjorthagen, får nytt tak av DM TAK

  DM TAK utförde en komplett takrenovering. Valet blev enkupiga takpannor i klassiskt tegelrött som passar bra ihop med fastighetens vita och ljusrosa fasad. Taksäkerheten var i detta fallet väldigt viktigt att tänka på, och inkluderar takstegar, gångbryggor och säkerhetsräcken – allt för att taket ska vara så säkert som möjligt att beträda för underhållsarbetare. Resultatet blev fantastiskt! 

  Takläggning Sollentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Fastigheter på Vaxholm får ett lyft

  Brf Marin beställde omläggning av föreningens tak som var belagda med sinusformade eternitskivor. Taket fick ny gedigen råspont, ny papp och läkt anpassat för Svenskt klimat.
  De svarta betongpannorna tillsammans med den vita fasaden ger ett modernt intryck.
  Svart plåt användes till takkuporna, skorstenarna och även till taksäkerhetsdetaljerna. Gångbryggor och takstegar gör hela taket tillgängligt för framtida underhållsarbetare, och med snörasskydd längs med takfoten kan boende och besökare röra sig nedanför taket under vintertider utan att behöva oroa sig för snö och is som glider ner.

  Takläggning Sollentuna 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Hamngatan
  Takläggning Sollentuna 12

  Om Sollentuna kommun

  Sollentuna kommun är en del av Stockholms län och ligger i södra Uppland. I Sollentuna finns goda kommunikationsmöjligheter med E4 som går igenom kommunen, tågtrafik på Ostkustbanan och  SL:s pendeltågstrafik. Närheten till Arlanda flygplats gör att man enkelt reser till andra delar av Sverige och världen.

  Invånare: 73 660 (2019) Yta: 57,96 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggning Sollentuna 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här