Takläggning Täby

Takläggning Täby 1

4.6 i betyg av 72 omdömen

Takläggning Täby

Vi är specialister på tak i Täby!

Är det dags för en takrenovering? En takläggning är ett stort projekt och det är viktigt att arbetet blir korrekt utfört för att taket ska hålla i många år framöver. Eftersom det tyvärr finns många oseriösa aktörer i branschen har vi på DM TAK sedan starten arbetat med målet att höja kvaliteten inom takbranschen, med ärlighet, tydlighet och effektivitet som ledstjärnor i vårt arbete. Med snart 20 år i branschen har vi blivit experter på takläggning med betong- och tegelpannor bland bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter i Stockholm och dess kranskommuner. Med vår breda kompetens och våra takmontörers högkvalitativa takarbeten har vi på DM TAK blivit en omtyckt och ofta anlitad takläggare för takläggning i Täby.

Takläggning Täby 2
Takläggning Täby 3
Takläggning Täby 4
Takläggning Täby 5
Takläggning Täby 6
Takläggning Täby 7
Takläggning Täby 8

Vill du hellre prata med en utav våra säljare? Ring oss på Tel: 08 – 604 74 45

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

Vi har lång erfarenhet inom takläggning i Täby och med vårt genuina intresse för hantverket och gediget arbete kan du lita på att våra takarbeten alltid blir utförda på ett professionellt sätt. När du anlitar oss kommer våra välutbildade och skickliga takmontörer att leverera ett tak som kommer att hålla länge och vi lämnar långa garantier på våra takläggningar som ett kvitto på det. Bland våra kunder finns idag många bostadsrättsföreningar som vi fått förtroendet att renoverat taket hos. 

Vi är specialister på takarbeten med tegel- och betongpannor och vi stöttar gärna din bostadsrättsförening i att hitta den bästa lösningen för just er fastighet. Taksäkerhet är viktigt del av vår verksamhet och vi hjälper dig gärna med att göra ditt tak en trygg plats att var på. För dig som är fastighetsägare eller medlem i bostadsrättsförening  i Täby kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi hjälper till att hålla uppsikt över taket genom årliga besiktningar och nödvändiga underhåll, så att taket kan hålla sig fräscht längre och du kan fokusera på annat.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Täby

  Täby växer och det är många nya fastigheter som byggs samtidigt som det finns många fina flerbostadshus och andra fastigheter från olika tidsperioder. Vi på DM TAK har kompetensen och erfarenheten att både lägga nya tak och renovera befintliga på ett sätt som passar fastigheten och den den omgivande miljön. Vi har under årens lopp fått förtroendet att utföra många takläggningar i Täby med omnejd och har fått fina referenser för våra takarbeten. Om du behöver hjälp med takläggning i Täby – kontakta oss på DM TAK!

  Täby– en växande kommun med vacker natur

  I Täby kommun finns några av Sveriges mest omtyckta bostadsområden som Hägernäs strand, Gribbylund och Skarpäng. Närheten till natur och många möjligheter till att bosätta sig nära både hav och sjö  gör Täby till en attraktiv plats att slå sig till ro på. Stockholm ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd samtidigt som det finns goda shoppingmöjligheter i Täby Centrum. Täby kommun är en tillväxtkommun och här finns många nybyggda fastigheter men även flera charmiga bostäder från olika tidsperioder.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Gamla Brandstationen i Bromma - Hundraåring pånyttfött

  Den anrika “Gamla Brandstationen” i Bromma byggdes 1915 och DM TAK anlitades för att utföra en grundlig takrenovering och återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer. Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm. Slutligen så installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett säkert sätt.

  Takläggning Täby 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Brandstationen Bromma
  Huvudstagatan

  DM TAK lägger nytt tak för Brf Leoparden i Solna

  De tegelröda tvåkupiga betongpannorna ger hela fastigheten ett lyft, och plåtdetaljer i envackert röd nyans löper runt hela taket och ramar in det. Taksäkerheten uppdaterades med ett så kallat vajersystem, som gör det möjligt förunderhållsarbetare att snabbare kunna röra sig längs med taket, vilket så klart är lönsamt för bostadsrättsföreningen då exempelvis skottare behövs vintertid. Dessutom monterades räcken på de ställen där det behövdes, som till exempel vid takluckan. Detta gör både upp-och nedstigning genom takluckan mycket säkrare. Snörasskyddet gör det säkrare för de boende och andra förbipasserande att röra sig undertaket, då det fångar upp snö och is som eventuellt glider ner från taket

  Takläggning Täby 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.

  Adaris Byggservice AB anlitar DM TAK för takomläggning

  På Kanslivägen 9 i Tullinge står en fastighet omgiven av skog och grönområden åt alla väderstreck
  Takpannor i tegelrött matchar byggnadens fasad och ger ett gediget helhetsintryck som lyfter hela fastigheten.
  Med uppdaterad taksäkerhet – som innefattar en gångbrygga längs hela nocken, takstegar ner till takfoten på båda sidor av huset, och ett räcke framför takluckan – kan framtida underhållsarbete utföras på ett säkert sätt.
  Snörasskydd av typen 3-rör installerades till sist och löper längs med takfoten på båda sidor fångar upp glidande snö och is.

  Takläggning Täby 9

  Nils F. Ordförande för BRF

  Jag valde att noga jämföra 5 anbudsgivare för arbetet med att måla om våra tak.
  Kanslivägen
  Takläggning Täby 12

  Om Täby Kommun

  Täby är naturskön och expansiv kommun strax norr om Stockholm. Roslagsbanan trafikeras av SL och sammanbinder kommunen med huvudstaden och inom kommunen finns flera busslinjer som förbinder kommunens olika delar med Roslagsbanan och tunnelbanan. Närheten till Arlanda gör att man enkelt reser till övriga delar av Sverige och världen.

  Invånare: 71 734 (2019) Yta: 71,22 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt BRF i över 20 år.

  Takläggning Täby 1

  4.6 i betyg av 72 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här