Takomläggning Stockholm

Takomläggning

DM TAK:s takläggare har lång erfarenhet inom takomläggning samt alla typer av takarbeten. Våra takläggare levererar högsta kvalitén på alla takomläggningar och vi kan försäkra våra kunder taksäkerhet och trygghet med lång garanti.

Professionellt och fackmannamässigt takomläggning i Stockholm

Vårt tips är att inte snåla på kostnaden för underarbetet och detaljerna. Läckage på gamla tak uppstår nästan alltid intill genomföringar och på grund av material av sämre kvalitet. Därför tjänar fastighetsägare mycket pengar på att välja ett kompetent takföretag som använder material av hög kvalitet och som vet hur detaljerna skall tillverkas och monteras korrekt. Med kompetenta takläggare och plåtslagare från DM TAK får du detaljerna fackmannamässigt utförda och kan fokusera på dina intressen med vetskapen att ditt nya tak från DM TAK (Sveriges bästa takläggare 2016 och Årets Hantverkare 2016) bidragit till en av dina bästa investeringar.

Våra andra tjänster

Skriv till oss

DM TAK – Är takläggare i Stockholm med lång erfarenhet inom takläggning, plåtslageri, takmålning samt alla typer av takarbeten.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här