Svartviksvagen-6-Bromma_4-Hero
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. BRF Diamantborren

BRF Diamantborren

Takläggning

BRF

Alldeles intill Tranebergsbron ligger Svartviksvägen 6, Bromma. Bostadsrättsföreningen beslutade sig för att få sitt tak renoverat och i samband med det höja standarden för långsiktigt förvaltande.

Ny plåt och taksäkerhet

Samtliga plåtdetaljer byts ut till ny plåt som har skyddslack på båda sidor om plåten. Ny gedigen taklucka med större öppningsmått gör att sotare och takservice-personal enkelt kommer upp med sin utrustning. Med de stora kringliggande träden som växer högre än fastigheten så faller det årligen löv på taket som behöver rensas bort för att undvika stopp i stuprör och frostsprängningar. 

Tillträdesled planeras och monteras från taklucka till skorstenar och ventilationsmotorer så sotare och ventilationspersonal tryggt kan utföra sitt regelbundna arbete på taket.

Svartviksvagen-6-Bromma_4
Svartviksvagen-Brf-Diamantborren
Dela referenscase

Relaterade kundcase

Takomläggning av bostadsrättsförening

Takläggning – Midsommarvägen

Takläggning - Midsommarvägen Takläggning BRF Takomläggning av två större fastigheter på Misommarvägen i Hägersten utfört av DM TAK. BRF Martallen var i behov av en takomläggning och resultatet blev orangea tvåkupiga betongpannor som passar fint ihop me...
Höghus med nya orangea takpannor

Takläggning – Klubbacken

Takomläggning på Klubbacken i Hägersten av DM TAK. Denna bostadsrättsförening var i behov att ett nytt tak och resultatet blev fina orangea takpannor som passar den gula fasaden fint. Taket är som nytt och kommer hålla i många år framöver.