Ett exempel på hur ett tak i Tyresö skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Tyresö

Takläggare i Tyresö

Vi är experterna på tak i Tyresö! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Tyresö.

Takläggare

Experter på takläggning i Tyresö

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Tyresö!

 

Är takläggning någonting du tänker på? Vi på DM TAK har med vår gedigna kunskap om takläggning och vårt ständiga driv, envishet och vilja för att förbättra takbranschen blivit en ledande takläggare i bland annat Tyresö.

Sedan vi startade vårt företag 2001 har vi blivit experter på takarbeten med betong-och tegelpannor och fått otroligt många nöjda kunder bland fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i och runt Stockholms län. Våra takmontörer arbetar alltid för att leverera tak av högsta kvalitet vilket gör att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Våra takomläggningar i Tyresö

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Tyresö och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Tyresö

Sedan starten 2001 har vi utfört många takarbeten med betong- och tegelpannor i Tyresö och fått många fina referenser av nöjda kunder i området.

I Tyresö finns allt från miljonprogramshus och andra flerbostadshus till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter, och vi på DM TAK har kompetensen och erfarenheten att utföra takarbeten på samtliga dessa fastigheter oavsett stil eller ålder, och dessutom göra det med en stor känsla för fastighetens stil och tidsanda.

Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare i Tyresö.

Tyresö kommun – närhet till hav, sjö och urskog

Tyresö är en naturskön kommun med skärgårdsläge och som dessutom har flera insjöar och orörd urskog att upptäcka.

I kommunen finns flera naturreservat och Tyresta nationalpark som erbjuder härliga naturupplevelser och friluftsliv. Här kan du även besöka Tyresö slott, kolla in utsikten från Telegrafberget eller shoppa i Tyresö centrum.

Här finns flera omtyckta bostadsområden som Bollmora, Trollbäcken och Tyresö Strand och de flesta bekvämligheter man kan tänkas behöva samtidigt som Stockholm city ligger en kort buss- eller bilresa bort. 

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

Om du misstänker att ditt tak är i behov av reparation eller behöver en helomläggning och anlitar DM TAK för takläggning eller takrenovering så kan du lita på att det nylagda taket kommer att hålla i många år framöver. Våra takmontörer är välutbildade och alltid engagerade och har lång erfarenhet av takarbeten med betong- och tegelpannor i Tyresö.

Vi är väldigt stolta över det vi gör och åstadkommer och vårt recept för framgång är hårt arbete, regelbunden utbildning och ett brinnande intresse för hantverket. Vi vet att branschen tyvärr kantas av en del oseriösa aktörer och därför är det extra viktigt för oss att alltid ha en öppen och ärlig kommunikation med våra kunder så att de alltid är i trygga händer.

Äger du en fastighet eller tillhör en bostadsrättsförening i Tyresö? Då kan vi erbjuda ett långsiktigt serviceavtal där vi kommer och gör årliga takbesiktningar och hjälper till med underhåll så att taket håller sig tätt och fräscht längre. Det ger en ökad trygghet och man har bättre koll på taket.

Taksäkerhet är ett annat av våra fokusområden och vi hjälper mer än gärna till att ta fram rätt taksäkerhetssystem för ditt tak så att det blir säkert att beträda. Oavsett vilken form av takarbete du är ute efter så tar vi fram den bästa lösningen för just din fastighet!

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Tyresö.

Fakta

Om Tyresö kommun

 

Tyresö kommun är en del av Stockholms län och gränsar mot Nacka, Värmdö, Haninge,  Huddinge och Stockholms kommun. Det tar cirka 20 minuter att bilpendla från Tyresö till Stockholm och du reser också enkelt med SL:s kollektivtrafik.

 

Invånare: 48 327 (2019) 
Yta: 100,54 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14