Brandstation-Bromma
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Bromma

Takläggare i Bromma

Vi är experterna på tak i Bromma! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Bromma.

Takläggare

Experter på takläggning i Bromma

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

Undrar du vad du kan förvänta dig när du anlitar oss?

Du får ett takläggarföretag som med lång erfarenhet inom takläggning med tegel- och betongpannor, engagerade och välutbildade takmontörer som kommer se till att ditt tak mår bra och kommer hålla i många, många år framöver. I en bransch där det finns många oseriösa aktörer så vill just vi stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet. Det är något vi alltid garanterar.

Vi tar vårt jobb på största allvar och det visar sig genom vårt brinnande engagemang för högkvalitativt hantverk och gediget arbete samt vårt fokus på utbildning och ständiga förbättringar varje dag.

Är du fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Bromma och vill ha noggrann uppsikt över fastighetens tak? Då kan vi erbjuda dig långsiktiga serviceavtal där vi hjälper dig som kund med underhåll av taket samt gör årliga besiktningar så att taket håller sig tätt och fräscht så länge so möjligt. Vi är också experter på taksäkerhet och hjälper dig mer än gärna med att göra ditt tak till en säker plats att vistas på.

Oavsett vilken form av takarbete du söker så hjälper vi dig gärna med all vår expertis för att hitta den bästa taklösningen för dig!

Våra takomläggningar i Bromma

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Bromma och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

I Bromma så finns det många vackra och äldre fastigheter av olika slag, från olika delar av 1900-talet och vi har kunskapen och erfarenheten av att ge de taken på dessa fina fastigheter den omvårdnad de förtjänar och ett tak som passar fastighetens anda. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Bromma!

I Bromma har vi bland annat utfört de takarbeten som syns på bilderna nedan.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Bromma – närhet till staden, vattnet och naturen
 

Bromma är det naturnära stadsdelsområdet norr om Stockholm som är ett av de mest attraktiva bostadsområdena i Sverige. Här finns det ett stort antal flerbostadshus och många vackra villor från tidigt 1900-tal belägna i omtyckta områden som Ålsten, Äppelviken och Alvik.

Närheten till city, den långa strandlinjen längs Mälaren, flertalet naturreservat och insjöar samt vackra grönområden är det som lockar folk att bosätta sig i Bromma. Här finns allting nära, även skola, shopping och primärvård. Se inspiration nedan från de arbeten vi har gjort i Bromma!

Brandstationen-Bromma

Projekt

Gamla Brandstationen i Bromma - Hundraåring pånyttfödd

Den anrika “Gamla Brandstationen” i Bromma byggdes 1915 och DM TAK anlitades för att utföra en grundlig takrenovering och återge taket sitt ursprungliga utseende med klassiskt tvåkupigt Vittinge lertegel och tradionsenliga plåtdetaljer. Det gamla taket revs och efter ett noggrant underarbete lades det nya taket och alla plåtdetaljer byttes ut för att ge tillbaka taket sin forna charm. Slutligen så installerades ett komplett taksäkerhetssystem så att det nya taket kan beträdas på ett säkert sätt.

Läs mer om projektet

Projekt

Brf Diamantborren i Bromma får nytt tak

På Svartviksvägen i Bromma får ”Brf Diamantborren 1” nytt tak inklusive nytt takavvattningssystem.
De tegelröda takpannorna och plåtdetaljer går i fullständig harmoni med de stora gröna träden som omringar fastigheten på somrarna. Med nya snörasskydd längs takfoten runt om går medlemmar och besökare säkert intill fastigheten vid töväder vintertid.

Läs mer om projektet

Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Vasterledstorget-Bromma-1

Projekt

Takrenovering på trevåningshus i Bromma ger ett harmoniskt helhetsintryck

På Västerledstorget 4 ligger ett trevåningshus med en anslående orangefärgad fasad med stilrena vita skorstenar. DM TAK anlitades för att genomföra en komplett takrenovering med tegelröda tvåkupiga Vittinge-takpannor och mörkröda plåtdetaljer, bland annat till takkuporna och huvarna på de vita skorstenarna.
Slutligen installerades en solid taklucka och takstegar så att taket kan beträdas på ett säkert sätt.
Valet av färger kombinerat med omgivningen av grönområden ger ett harmoniskt helhetsintryck med en härlig kontrast.

Läs mer om projektet

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta-Bromma

FAKTA

Om Bromma

Bromma är en del av Stockholms Kommun och tillhör området Västerort. I Bromma kan du resa med tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt den lokala Nockebybanan, och Bromma flygplats sammankopplar området med flera delar av Sverige och världen.

Invånare: 71 000 
Yta: 25,99 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14