2018-07-06-Ulvsundavägen-34-montage-taksäkerhet–3
  1. Start
  2. /
  3. Våra tjänster
  4. /
  5. Taksäkerhet

Taksäkerhet i Stockholm

Taksäkerhet innebär att på ett säkert sätt kunna beträda och arbeta på tak med hjälp av fasta taksäkerhetsanordningar. Det är en viktig angelägenhet för arbetsgivare, anställda och fastighetsägare och därmed också för de som projekterar för ny- och ombyggnad.

Ditt tak är en arbetsplats

Fastighetens tak är inte bara ett skydd mot väder och vind. Numera används taket även som yta för olika installationer. Som fastighetsägare har du ansvar att se till att det blir en säker arbetsplats och installationsyta. Rätt tillträdes- och säkerhetsanordningar måste finnas monterade på taket, både för fastighetsägare och uppdragstagare. Taksäkerhet är med andra ord en mycket viktig angelägehet.

Ett plåttak med olika taksäkerhetsdetaljer

Vi på DM TAK är experter på taksäkerhet i Stockholm och kan hjälpa dig att se över din taksäkerhet, och om den visar sig vara bristfällig kan vi åtgärda det. Vi monterar de taksäkerhetsdetaljer som behövs för att ditt tak ska bli så säkert som möjligt att beträda. 

Kundreferenser

Relaterade kundreferenser

Vi har monterat taksäkerhet på fastigheter runt om i hela Stockholm, från innerstad till förort, så kika gärna in på våra referensbilder för att hitta bilder från just ditt område.

Tunnlandsvagen-40-42-Bromma_8-2-1.jpg

Taksäkerhet – Tunnlandsvägen

Taksäkerhet monterad av DM TAK på Tunnlandsvägen i Bromma.
Nylagda takpannor och plåtdetaljer

Takläggning – Vulteljusvägen

I Bromma fick vi inte bara göra omläggning på en förskola utan två stycken!

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för montering av taksäkerhet? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress