Takläggning utförd i Nacka.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Nacka

Takläggare i Nacka

Vi är experterna på tak i Nacka! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Nacka.

Takläggare

Experter på takläggning i Nacka

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är specialister på tak i Nacka!

Ett tak som är välvårdat med bra kvalité håller i flera generationer men det kan inte hålla för alltid, till slut så kommer det börja synas tecken på slitage och då är det aktuellt för en inspektion av taket.

Går du i tankarna att lägga om taket så har du definitivt hittat rätt! Vi på DM TAK har med våran breda kunskap om tak och en ständig vilja att göra takbranschen bättre blivit en ledande takläggare i Stockholms län och angränsande kommuner.

Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar som fastighetsägare och våra duktiga och erfarna takmontörer har gedigen kunskap om takarbeten och är specialiserade på tegel- och betongtak på bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Anlitar du oss som din takläggare kommer du att få ett tak av högsta kvalitet, med en lång garanti.

Våra takomläggningar i Nacka

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Nacka och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Takläggning utförd i Nacka.
Finn-Malmgrens-vag-2
1-13.jpg
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
2-11.jpg

Vi kan Nacka

Sedan starten 2001 har vi utfört flera takarbeten i Nacka och fått många nöjda kunder bland bostadsrättsföreningar i området. I Nacka finns en stor variation av fastigheter och olika bostadsområden och industriområden från olika tidsperioder – allt från charmiga sekelskiftesvillor med ett härligt läge intill vattnet till kommersiella fastigheter som Nacka Forum.

Vi på DM TAK har kunskapen och erfarenheten att ta fram den bästa lösningen för ditt tak oavsett fastighetens ålder, storlek eller skick. Tveka inte att kontakta oss när du vill ha hjälp med takläggning i Nacka.

 

Nacka – med skogen och havet runt hörnet

Nacka kommun är en av de kommuner som växer snabbast, både i landet och i Stockholm län. I kommunen finns flera omtyckta bostadsområden som Järla Sjö, Boo Gård, Saltsjö-Duvnäs och de smått ikoniska Solsidan och Saltsjöbaden.

I Nacka finns det 13 naturreservat och nästan var du än befinner dig så är det nära till vatten i form av sjöar och hav. Här finns allting nära till hands, samtidigt som man enkelt och snabbt kan ta sig till Stockholms city.

1-13.jpg

Projekt

Ugglevägen 30

Detta hus som ligger vackert beläget högt upp, var i behov av en takomläggning. Resultatet blev ett mycket vackert tegeltak med röda plåtdetaljer. 

 

Läs mer om projektet

Projekt

Augustendalsvägen

Dessa charmiga hus längs med vattnet var i behov av takmålning, och DM TAK fick uppdraget.

 

Läs mer om projektet

Takmålning-av-DM-TAK-på-Augustendalsv-1024×683.jpg
Takmålning-av-DM-TAK-på-Erstavik-Nacka-1024×683.jpg

Projekt

Takmålning på Erstavik

DM TAK utförde en ommålning av detta vackra hus vid herrgården Erstavik i Nacka. 

 

Läs mer om projektet

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

Vi tar takläggning på största allvar och eftersom att vi dessutom utbildar all vår personal och ständigt förbättrar våra arbetsprocesser så kan vi på så sätt hålla en hög nivå på våra takarbeten.

Vårt högkvalitativa arbete, tillsammans med vår passion för hantverk och det hårda arbetet har gjort att vi blivit ett flerfaldigt prisbelönt takläggarföretag. Vi har valt att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i en bransch där det tyvärr finns en hel del oseriösa spelare.

Med snart 20 år bakom oss som företag inom takläggning så har vi samlat på oss gedigen kunskap om takläggning med tegel-och betongpannor i Nacka, och våra engagerade och välutbildade takmontörer arbetar varje dag för att lägga tak som håller i många år framöver. 

Behöver din bostadsrättsförening eller fastighet i Nacka hjälp med en takläggning? Oberoende av skick eller ålder på fastigheten så kan vi på DM TAK hjälpa dig med vår expertis.

Taksäkerhet är ett av våra fokusområden som innebär att vi hjälper till att göra taket på din fastighet en säker plats att vara på. Vi vet hur viktigt det är att kontinuerligt kontrollera sitt tak, så därför erbjuder vi långsiktiga serviceavtal där vi kommer och gör årliga besiktningar och hjälper till med underhåll – så att ditt tak håller och kan hålla sig tätt och fräscht en längre tid.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Nacka.

Fakta

Om Nacka Kommun


Nacka kommun är en kommun som växer stadigt och som ligger i landskapen Södermanland och Uppland. Pendlare reser enkelt med busstrafik till och från Slussen eller via Saltsjöbanan, och år 2026 beräknas tunnelbanan vara utbyggd till Nacka.

Invånare: 105 130 (2019) 
Yta: 128,83 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14