Takomläggning utförd på lägenhetshus i Hägersten.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Hägersten

Takläggning i Hägersten

Vi är experterna på tak i Hägersten! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Hägersten.

Takläggare

Experter på takläggning i Hägersten

Vi är takläggare i Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

Ett tak är det som skyddar fastigheten mot och avleder vatten i form av regn och snö. Det skyddar även bostadens fasad och ett tak med högsta kvalité som skyddar är det viktigaste för oss!

Vi på DM TAK har sedan starten av vårt företag 2001 etablerat oss starkt som en ledande takläggare inom Stockholm med omnejd genom att leverera takarbeten av högsta kvalitet med långa garantier till alla våra kunder.

Vi är specialiserade på takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor på flerbostadshus och ser till att anpassa de nya takpannorna till fastigheten och omgivningen.

Med en gedigen kunskap, lång erfarenhet och en oerhört stark vilja att ständigt förbättra vår bransch arbetar vi dagligen för att skapa trygga och täta tak för våra kunder.

Våra takomläggningar i Hägersten

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Hägersten och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Hagersten-Backvagen-2
Hagersten-Sparbanksvagen-5
Hagersten-Hypoteksvagen
Hagersten-Isjaktsgrand-2
Hagersten-Isjaktsgrand-3
Hagersten-Klubbacken-2
Hagersten-Sparbanksvagen-2
Hagersten-Sparbanksvagen-5

Hägersten - en av Stockholms populäraste närförorter

Hägersten är en stadsdel i sydvästra delarna av Stockholms kommun. Det vackra läget längs Mälaren har gjort Hägersten till en av de mest attraktiva närförorterna till Stockholm och stadsdelen planerar att expandera stort de kommande åren. Bebyggelsen består till största del av flerbostadshus men här finns även villor och radhus. Närheten till Stockholm city och fantastisk miljö gör Hägersten till en omtyckt plats att bo på.

Professionella och effektiva takläggare

När du anlitar oss på DM TAK för ett takarbete så kommer våra erfarna och engagerade takmontörer att leverera ett tak som kommer att hålla i många år framöver.

Med vår långa erfarenhet inom takläggning i Hägersten är vi ett professionellt och säkert alternativ i en bransch som tyvärr kantas av många oseriösa aktörer. Vi tar vårt arbete på största allvar och har ett genuint intresse för högkvalitativt hantverk.

Vi står för ärlighet, tydlighet och effektivitet och med ett gediget arbete och fokus på utbildning försöker vi alltid att bli ännu bättre på det vi gör. För man kan alltid bli bättre.

Vi är experterna på tegel-och betongtak och har många års erfarenhet av att lägga om tak på bostadsrättsföreningar och andra flerbostadshus.

Äger du en fastighet i Hägersten och vill ha hjälp med kontrollen av din fastighets tak så kan vi erbjuda dig långsiktiga serviceavtal där vi sköter underhållet av själva taket samt gör årliga besiktningar så att det håller sig fräscht och tätt längre.

Vi brinner även för taksäkerhet då det är väldigt viktigt och hjälper gärna våra kunder att göra taket till en säker plats att kunna vistas på när behov uppstår. Vi är experter på tak och med all vår samlade kunskap kan vi stötta din bostadsrättsförening i att hitta den bästa lösningen för just taket på er fastighet.

Hagersten-Isjaktsgrand-3

Projekt

Isjaktsgränd i Hägersten är nu ett med naturen

I lugna Västertorp ligger Isjaktsgränd. Här lade vi nya betongpannor av typen ”Jönåker elegant”. Vi installerade gångbryggor med kompletterande räcken vid takluckorna som gör det säkert för takarbetare att komma upp på, och förflytta sig längs med taket. Vi installerade även snöras skydden så att de boende slipper oroa sig för fallande snö och is. Plåtdetaljerna, inklusive kronan på skorstenen, går i ton med takpannorna. Resultatet blev kanon och de tegelröda taket blir extra anslående på hösten då de omgvivande lövträden skiftar färg, och byggnaden ger ett intryck av att vara ett med naturen.

Läs mer om projektet

Projekt

Omfattande takrenovering för BRF Källarbacken i Hägersten

På Klubbacken 22 uppe på en höjd med utsikt över Mälaren, utförde vi en omfattande takrenovering för BRF Källarbacken. På bilden ser man hur de tegelröda takpannorna och de mörkbruna plåtdetaljerna går i harmoni med husets sandfärgade fasad, och snörasskydd längs med hela takfoten skyddar de boende under töväder. Vi installerade även gångbryggan med räcke, som nu kompletterar säkerheten och gör det möjligt för takarbetare att tryggt röra sig uppe på taket för framtida underhållsarbeten.

Läs mer om projektet

Hagersten-Klubbacken-2
Hagersten-Sparbanksvagen-5

Projekt

BRF Obligationen - takrenovering och byten av takstolstassar på fastighet från 1945

Uppe på en höjd i Hägersten ligger BRF Obligationen, en äkta bostadsrättsförening med 30 lägenheter. I närheten finns parker, och man finner även inom- och utomhusbad inom gångavstånd. Ett antal takstolstassar på huset hade ruttnat och behövde bytas ut. Vi utförde en omfattande takrenovering och slutresultatet blev fantastiskt.

Läs mer om projektet

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Hägersten.

Fakta

Om Hägersten kommun

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms Kommun som gränsar till stadsdelar som Midsommarkransen, Aspudden, Hägerstensåsen, Gröndal och Ekerö. Det finns goda kommunikationsmöjligheter att resa till Hägersten med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.

Invånare: 9 959 (2019) 
Yta: 193 hektar

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14