Ett exempel på hur ett tak i Åkersberga kan se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Åkersberga

Takläggare i Åkersberga

Vi är experterna på tak i Åkersberga! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Åkersberga.

Takläggare

Experter på takläggning i Åkersberga

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi gör takläggning i Åkersberga!

Är du fastighetsägare och är i behov av ett nytt tak? Vi är takläggare i Åkersberga och ordnar med alla typer av takarbeten. Visste du till exempel att det är oerhört viktigt med taksäkerhet? Det är för att takarbetare som befinner sig på taket ska kunna vara trygga när de utför sitt arbete. Taksäkerhet är en av många saker vi jobbar med.

Våra takomläggningar i Åkersberga

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Åkersberga och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Åkersberga

Vi har gjort en del takarbeten i Åkersberga och levererat högkvalitativa tak till nöjda kunder i området. Vi på DM TAK är specialister inom betong- och tegeltak och vi servrar bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

I Åkersberga finns mycket natur och ett härligt centrum med massa olika butiker. Oavsett storlek, ålder eller befintligt tak på din fastighet så har vi erfarenheten och kompetensen att renovera och leverera ett tak som passar dess konstruktion och omgivande miljö. Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare i Åkersberga!

 

Åkersberga – Roslagsbanan enkelt in till Stockholms stad

Åkersberga har flera radhusområden, det är mycket barnfamiljer som bor här och man tar sig enkelt till Stockholms stad med roslagsbanan. Det finns flera skolor, grönområden och en galleria med stort utbud som caféer, blommor och mode.

Lång erfarenhet inom takläggning med tegel- och betongpannor

Eftersom att vi varit igång länge och alltid strävar efter att bli bättre har vi idag en väldigt lång erfarenhet av tegel och betong pannor. Har du några frågor om material, färg eller om tegel eller betong är bäst för dig tveka inte att höra av dig på 08 – 604 74 45 så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar!

I takbranschen finns det tyvärr många oseriösa entreprenörer och därför är det extra viktigt för oss att under arbetets gång, från kontakt till avslut ha en tydlig dialog med våra kunder. Vi vill informera dig om vad som sker löpande så att du känner dig trygg och kan ha insikt i vårt arbete. 

Om du är osäker på hur fastighetens tak mår är första steget att boka ett hembesök så att vi kan kika på taket och ge dig en kostnadsfri offert.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Åkersberga.

Fakta

Om Åkersberga

Åkersberga är en ort i Uppland och ligger i Österåkers kommun i Stockholms län. Härifrån går det bussar till bland annat Danderyd, Kista och Norrtälje.

Invånare: 33 361 (2016) 
Yta: 16,27 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14