Ett exempel på hur ett tak i Vallentuna kan se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Vallentuna

Takläggare i Vallentuna

Vi är experterna på tak i Vallentuna! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Vallentuna.

Takläggare

Experter på takläggning i Vallentuna

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi fixar ditt tak i Vallentuna!

Har du ett tak som börjar se lite risigt ut? Vi är takläggare i Vallentuna och hjälper dig oavsett vilket problem du än har med ditt tak. Det är jätteviktigt att ett tak skyddar huset från vatten och läckage eftersom det annars lätt kan bildas mögel. 

Ett tak ska skydda från vatten och läckage

Om vatten tar sig in under taket tar det inte lång tid förrän det sakta börjar fallera. Det bildas fukt och vattenskador som med största sannolikhet leder till mögel och kan bli rätt stora renoveringskostnader i slutändan. 

Det kan vara svårt att själv bedöma skicket och eftersom Sveriges väder kan vara rätt hårt mot våra tak ibland kan det vara bra med en översyn. Vi kommer ut på plats, gör en noga bedömning och ger dig förslag på nödvändiga åtgärder. Du kan känna dig trygg med att vi gör vårt bästa och lite till så att slutresultatet blir bra och framförallt tätt. 

Vi kan även komma ut till dig med jämna mellanrum för att göra en koll och underhålla taket för att få det att hålla längre, med ett serviceavtal ser vi till att ditt tak håller sig fräscht längre och kan upptäcka eventuella fel i tid.

Våra takomläggningar i Vallentuna

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Vallentuna och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Vallentuna

Vallentuna är nära till storstaden samtidigt som man kan känna av lugnet i villasamhället. Vallentuna är Sveriges nionde bästa kommun för småhusägare. Kommunen växer och det planeras för fler områden och att det ska vara nära till kommunikationer och skolor.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

På DM TAK har vi ett brinnande intresse för gediget hantverk och högkvalitativt arbete och vi tar alltid vårt jobb på största allvar.

Vi har många års erfarenhet inom takläggning i Vallentuna och om du anlitar oss för att utföra ett takarbete kan du lita på att våra välutbildade och engagerade takmontörer kommer se till att ditt tak kommer att hålla i många, många år framöver.

Vi kan hjälpa till med bland annat:

  • Takservice
  • Snöskottning
  • Taksäkerhet

För oss är det viktigt med ärlighet, tydlighet och effektivitet. När vi inspekterat taket ger vi därför en utförlig offert med prisförslag på de förbättringar vi rekommenderar.

Vi är specialiserade på betong och tegelpannor på flerbostadshus och har lång erfarenhet av takrenovering med, och stor kunskap om, dessa takmaterial. För fastighetsägare i Vallentuna erbjuder vi även långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper dig med underhåll av taket så att det håller sig tätt och fräscht längre.

Taksäkerhet är också ett av våra fokusområden och vi hjälper mer än gärna våra kunder att göra taket en säker plats att vistas på vid behov.

Varför är taksäkerhet viktigt?

Taksäkerhet är viktigt för den som befinner sig på taket och den som rör sig på marken nedanför. Säkerheten innebär att man ska kunna ta sig upp och arbeta utan någon risk för olycksfall. 

Vi är experter på tak och oavsett vilken form av takarbete du behöver hjälp med tar vi fram den bästa lösningen för ditt tak! Från kontakt till avslut finns det hela tiden en tydlig dialog, för att våra kunder ska känna sig trygga.

 

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Vallentuna.

Fakta

Om Vallentuna

Vallentuna kommun ligger i Stockholms län. Den centrala orten är Vallentuna och gränsar bland annat till Norrtälje och Täby.

Invånare: 34 090 (2019)
Yta: 369 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14