Skeviks-Gard-Gustavsberg-13
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Värmdö

Takläggare i Värmdö

Vi är experterna på tak i Värmdö! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Värmdö.

Takläggare

Experter på takläggning i Värmdö

Vi är takläggare i Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi fixar takläggning i Värmdö

Är du på jakt efter en takläggare i Värmdö? Överväger du kanske att lägga nytt tak? Vi på DM TAK är specialister på takarbeten i alla dess former så oavsett vad du behöver hjälp med kan du lita på oss. 

Det är inte alltid lätt att veta hur taket mår, därför kommer vi ut på plats, gör en översyn och ger dig förslag på åtgärder som behöver fixas. Ibland behövs det en omläggning och ibland räcker det med service så är taket som nytt igen! Det allra viktigaste är att taket håller tätt och skyddar från läckage.

Våra takomläggningar i Värmdö

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Värmdö och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Skeviks-gard-Gustavsberg-07
Skeviks-gard-Gustavsberg-31
Skeviks-gard-Gustavsberg-43
Skeviks-gard-Gustavsberg-58
Skeviks-gard-Gustavsberg-82
Skeviks-gard-Gustavsberg-182

Värmdö - Charmig växande kommun

Värmdö är en kommun med sina 45 000 invånare som växer snabbt. Att det ligger nära Stockholm gör det till ett attraktivt område då det också är omgivet av vacker natur.

skeviks-gard-gustavsberg

Projekt

Skeviks gård

Vi fick äran att lägga om taken på flera byggnader på vackra Skeviks gård. Arbetet krävde god struktur och planering, och resultatet blev fantastiskt. 

 

Läs mer om projektet

Projekt

Skyttevägen

Alldeles intill skogsbrynet ligger Brf Munkmora på Skyttevägen i Gustavsberg med sina 11 huskroppar. Gamla taket var angripet av mossa och lavar, vilket färgade stora delar av taket grönt och svart. Men det huvudsakliga problemet var läckage.

 

Läs mer om projektet

11-1.jpg

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet

Vi är stolta över vårt arbete och jobbar alltid i högt tempo. Vi har stor och lång erfarenhet av takarbete och ger därför också lång garanti till alla våra kunder. 

Som kund vill vi att du ska känna dig delaktig så vi har alltid en tydlig dialog med dig vad som görs under arbetets gång samt ger dig information löpande. Vi vill att allt ska gå så smidigt till som möjligt. 

Vi arbetar också med högkvalitativa produkter och med stort engagemang så att du ska vara nöjd ända från kontakt till avslut. I en bransch som kantas av oseriösa entreprenörer vill vi vara företaget som står för ärlighet och ger ett arbete av kvalité och kompetens.

Våra takläggare som kommer ut till dig är välutbildade och vet vad de gör.

Takservice

Som fastighetsägare kan det vara skönt att ha nån som kommer och kollar till taket när det behövs. På så sätt underhåller man taket och får det att hålla längre. I vårt serviceavtal ingår bland annat:

  • Städning av tak
  • Byte av trasiga takpannor och stuprör
  • Montering och kontroll av taksäkerhet

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Värmdö.

Fakta

Om Värmdö

 

Värmdö är en kommun i Stockholms län med Gustavsberg som centralort. Kommunen gränsar till Haninge, Tyresö och Nacka.

Invånare: 45 000 (2019)
Yta: 2 980 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14