Ett exempel på hur ett tak i Nyköping skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Nyköping

Takläggare i Nyköping

Vi är experterna på tak i Nyköping! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Nyköping.

Takläggare

Experter på takläggning i Nyköping

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Nyköping!

 

Söker du en professionell och skicklig takläggare? Då har du hittat rätt! DM TAK har tack vare vår genuina kunskap om takläggning och vårt ständiga strävan efter att göra takbranschen bättre etablerat oss som en ledande takläggare i Nyköping.

Vi har sedan starten 2001 blivit specialister på tegel- och betongtak och fått många nöjda kunder bland bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommersiella fastigheter i och runt Stockholms län. Eftersom våra takmontörer alltid arbetar för att leverera tak av absolut högsta kvalitet kan vi lämna långa garantitider till våra kunder.

Våra takomläggningar i Nyköping

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Nyköping och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Nyköping

I Nyköping finns en stor variation av byggnader – allt från moderna fastigheter till historiska gamla byggnader och vi på DM TAK vet vad som krävs för att renovera taken på samtliga dessa fastigheter med omtanke och känsla för fastighetens tidstypiska drag.

Vi har med åren utfört flera takrenoveringar och takläggningar på bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter, och har fått många fina referenser från nöjda kunder. Tveka inte att kontaka oss om du söker en takläggare i Nyköping.

 

Nyköping kommun - en historisk kommun som växer

Nyköping kommun är en tillväxtkommun som ligger vid den sörmländska kusten vid Östersjön. Centralorten Nyköping har en lång historia och det finns flera landmärken och gamla byggnader, som de kyrkorna Sankt Nicolai och Alla Helgona-kyrkan som båda är från 1200-talet och ligger centralt i staden.

I kommunen finns flera smårorter som Stigtomta, Tystberga och Jönåker som alla har sin egen charm. I Nyköping finns ett rikt idrotts- och kulturliv och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas samtidigt som Stockholm ligger på pendlingsavstånd.

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

 

När du anlitar oss för ett takarbete kan du lita på att ditt nylagda tak kommer att hålla i många, många år framöver. Våra takmontörer är engagerade och välutbildade och har lång erfarenhet av takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor i Stockholm med omnjed.

På DM TAK är vi stolta över det vi gör och vi vet att dedikerat arbete, kontinuerlig utbildning och ett genuint intresse för hantverket är vårt recept för framgång. Då takbranschen tyvärr kantas av många oseriösa aktörer så har vi valt att stå upp för ärlighet, tydlighet och effektivitet i samarbetet med våra kunder. 

För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Nyköping som vill få bättre koll på sitt tak kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper till med takunderhåll – vilket håller ditt tak i toppskick och dessutom förlänger livslängden på taket.

Taksäkerhet är ett annat av våra expertområden och vi hjälper gärna till att göra taket på din fastighet säkert att beträda. Oavsett vilken form av takarbete du behöver hjälp med så kan vi på DM TAK ta fram den bästa lösningen just för ditt tak!

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Nyköping.

Fakta

Om Nyköping kommun

 

Nyköping kommun ligger i landskapet Södermanland och staden med samma namn är centralort i kommunen. E4:an korsar kommunen och förbinder den med andra delar av landet och Stockholm Skavsta Flygplats sammankopplar kommunen med resten av världen.

 

Invånare: 56 584(2019) 
Yta: 2066,41 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14