Takläggning utförd i Danderyd hos Brf Menglöd
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Danderyd

Takläggare i Danderyd

Vi är experter på tak i Danderyd. Är det dags för en renovering av taket på fastigheten? Vi har erfarenhet och kompetens inom allt när det gäller takarbeten. Söker du en takläggare i Danderyd tveka inte att höra av dig så kommer vi ut och gör en taköversyn för att ta reda på vad som behöver åtgärdas.

TakläggARE

Experter på takläggning i Danderyd

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

Undrar du vad du kan förvänta dig när du anlitar oss?

Du får ett takläggarföretag som med lång erfarenhet inom takläggning med tegel- och betongpannor, engagerade och välutbildade takläggare som kommer se till att ditt tak mår bra och kommer hålla i många, många år framöver. I en bransch där det finns många oseriösa aktörer så vill just vi stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet. Det är något vi alltid garanterar.

Vi tar vårt jobb på största allvar och det visar sig genom vårt brinnande engagemang för högkvalitativt hantverk och gediget arbete samt vårt fokus på utbildning och ständiga förbättringar varje dag.

Är du fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Danderyd och vill ha noggrann uppsikt över fastighetens tak? Då kan vi erbjuda dig långsiktiga serviceavtal där vi hjälper dig som kund med underhåll av taket samt gör årliga besiktningar så att taket håller sig tätt och fräscht så länge som möjligt. Vi är också experter på taksäkerhet och hjälper dig mer än gärna med att göra ditt tak till en säker plats att vistas på.

Oavsett vilken form av takarbete du söker så hjälper vi dig gärna med all vår expertis för att hitta den bästa taklösningen för dig!

Våra takomläggningar i Danderyd

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Danderyd och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Brf-Menglod
Takläggning utförd i Danderyd hos Brf Menglöd
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Danderyd - en populär ort i Stockholm

Danderyd är en kommun som har allt. Här finns många ställen att bo på, många skolor och grönområden med promenadstråk. Det finns också kultur att ta del av och flera antal badställen.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Danderyd

Fakta

Om Danderyd

Danderyd är en storstadskommun omgiven av vatten och gränsar till Edsviken, Djursholm och Sollentuna.

Invånare: 32 857 (2019) 
Yta: 32,67 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14