Ett exempel på hur ett tak i Järfälla skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Järfälla

Takläggare i Järfälla

Vi är din takläggare i Järfälla med lång erfarenhet av alla typer av takarbeten. Det är inte alltid lätt att som fastighetsägare veta hur taket mår eller när det behöver en omläggning. Vi kan hjälpa dig med alla steg, från översyn till renoverat tak.  

Takläggare

Experter på takläggning i Järfälla

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Bor du i Järfälla och tycker att det är dags för en översyn eller renovering av taket på fastigheten? Vi har erfarenhet och kompetens inom allt när det gäller takarbeten. Om du söker du en takläggare i Järfälla, tveka inte att höra av dig så kommer vi ut och gör en taköversyn för att ta reda på vad som behöver åtgärdas.

Vi erbjuder dig en lång garanti, så att du ska känna dig trygg i din investering!

Vi kan takläggning

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi gör ett högkvalitativt arbete. Vi har stor kunskap kring takläggning i Stockholm och erbjuder därför alltid våra kunder en lång garanti.

Branschen kantas tyvärr utav många oseriösa aktörer och därför arbetar vi extra noga med stort engagemang för att få våra kunder nöjda. Du är trygg genom hela arbetets gång och vi ser till att skicka ut löpande information om var vi är i arbetsprocessen samt vad det är som arbetas med. 

Vi erbjuder även mycket annat som taksäkerhet, snöskottning och takservice för mindre ärenden. Är du osäker på vad ditt tak behöver kommer vi ut och gör en översyn och lämnar en kostnadsfri offert. 

En vanlig fråga vi brukar få är om man kan laga det som behövs eller om man bör göra en takomläggning. Vi rekommenderar oftast att göra en omläggning, beroende på hur skadat taket faktiskt är. Det lönar sig i slutändan då man får samma kvalité på hela taket samt slipper onödigt dyra renoveringskostnader.

 

 

 

Våra takomläggningar i Järfälla

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Järfälla och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

case-singel-02
case-singel-03
case-singel-04

Vi kan Järfälla

Sedan starten 2001 har vi gjort många takarbeten i Järfälla och levererat högkvalitativa tak till nöjda kunder i området. Vi på DM TAK är specialister inom betong- och tegeltak och vi servrar bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

I Järfälla finns en stor variation av fastigheter som till exempel bostadsrättsföreningar, moderna flerbostadshus, kommersiella fastigheter och industrifastigheter. Oavsett storlek, ålder eller befintligt tak på din fastighet så har vi erfarenheten och kompetensen att renovera och leverera ett tak som passar dess konstruktion och omgivande miljö. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Järfälla!

 

Järfälla– med naturen och vattnet tätt inpå

Järfälla kommun lockar med närhet till naturen, vatten och många arbetstillfällen. Kommunen har direktkontakt med Mälaren och flera stora naturområden i Järfälla är naturreservat vilket ger många goda möjligheter till att bo nära naturen och ha ett aktivt friluftsliv.

Här finns många stora arbetsgivare som Saab, IKEA, ELFA och Arla Foods och ett stort utbud av skolor, både förskola och grund- och gymnasieskolor. Centralort är Jakobsberg och Barkarby är ett område som expanderar.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Järfälla

Fakta

Om Järfälla

Järfälla kommun ligger norr om Stockholm och i landskapet Uppland. I Järfälla kan du enkelt ta dig till och från Stockholm city med SL:s pendeltågstrafik, och närheten till både Arlanda- och Bromma flygplats förbinder Järfälla med resten av Sverige och världen.  

Invånare: 79 922 (2019) 
Yta: 63,03 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14