Ett exempel på hur ett tak i Norrtälje skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Norrtälje

Takläggare i Norrtälje

Vi är experterna på tak i Norrtälje! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Norrtälje.

Takläggare

Experter på takläggning i Norrtälje

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är specialister på tak i Norrtälje!

Är det dags att se över taket? Vi på DM TAK har sedan starten 2001 blivit specialister på takläggning och takrenovering med tegel- och betongpannor och är idag en ledande takläggare bland bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd.

Med hårt arbete och ett brinnande intresse för takläggning arbetar vi dagligen för att göra takbranschen bättre och våra erfarna och skickliga takläggare vet hur man levererar tak av högsta kvalitet – vilket gör att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Våra takomläggningar i Norrtälje

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Norrtälje och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Norrtälje

DM TAK har med åren utfört många takarbeten åt bostadsrättföreningar på flera håll i Stockholm med omnejd och fått många fina referenser från nöjda kunder.

I Norrtälje finns fastigheter av alla dess slag – många charmiga, äldre hus och många havsnära byggnader – och vi har kompetensen och erfarenheten att lägga tak som av högsta kvalitet, som passar husets tidsanda och håller för väder och vind.

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver anlita en takläggare i Norrtälje.

 

Norrtälje kommun – en idyllisk pärla i Roslagen

Norrtälje är skärgårdskommunen norr om Stockholm som lockar med närheten till hav och natur. Sommartid är Norrtälje ett omtyckt resmål för turister och det finns även ett stort antal sommarhus här.

I kommunen finns många möjligheter till friluftsliv och i centralorten Norrtälje finns även en rikt kulturliv där man bland annat kan besöka Norrtälje Konsthall, Pythagoras Museum och Norrtälje Luftfartsmuseum. I Norrtäljes stadskärna finns charmiga gamla byggnader och lämningar från medeltiden och Norrtäljeån ringlar sig igenom staden för att sedan mynna ut i Ålands Hav. 

Vi är experter på takläggning med betong- och tegelpannor

 

DM TAK har lång erfarenhet av takläggning och takrenovering med betong- och tegelpannor i Stockholms län. När du anlitar oss som din takläggare kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer att lägga ett tak som håller i många, många år framöver.

På DM TAK värdesätter vi vänlighet och ärlighet och när du anlitar oss kommer du att bli professionellt bemött från första kontakt till färdigt tak. Genom kontinuerlig utbildning av vår personal och ständiga förbättringar i våra arbetsprocesser håller vi oss i framkant och utvecklar vår passion för det hantverk som takläggning är.

Är du fastighetsägare i Norrtälje? Eller medlem i en bostadsrättsförening? Vi vet att det kan vara svårt för en lekman att bedöma skick på taket och underhålla det och därför erbjuder vi våra kunder långsiktiga serviceavtal där vi sköter underhållet av taket och gör årliga besiktningar för att hålla taket i absolut toppskick så länge som möjligt.

Vi hjälper också gärna till med konsultation och installation av taksäkerhet för att göra taket säkert att beträda. Oavsett ålder, skick eller storlek på din fastighet kan vi hjälpa dig med vår expertis inom takläggning.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Norrtälje.

Fakta

Om Norrtälje kommun

 

Norrtälje är den största kommunen i Stockholms län till ytan sett och ligger i Uppland. Centralorten Norrtälje ligger cirka 68 kilometer nordöst om centrala Stockholm och det är cirka 72 kilometer till Uppsala. Till de båda orterna tar man sig enkelt via buss.

Invånare: 62 392 (2019) 

Yta: 6030,42 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14