Takläggning på Tom Tits i Södertälje.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Södertälje

Takläggare i Södertälje

Vi är experterna på tak i Södertälje! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Södertälje.

Takläggare

Experter på takläggning i Södertälje

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Södertälje!

Vi på DM TAK kan hjälpa dig med takläggning och takrenovering om ditt tak är i behov av det. Vi är experter inom takläggning av tegel samt betongtak hos både bostadsrättsföreningar, hyreshus och flerbostadshus. 

Våra takmontörer arbetar alltid med viljan att leverera tak av högsta kvalitet – vilket i sin tur gör att vi kan lämna långa garantitider på utförda takarbeten och det gör oss väldigt glada.

Våra takomläggningar i Södertälje

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Södertälje och Stockholm med omnejd, och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
vanskapsvagen-42-stora-essingen-bild-3-1024×683.jpg

Vi kan Södertälje

Med Södertäljes historia som industri- och militärstad finns det förutom villor och flerbostadshus många industrifastigheter.

Vi på DM TAK har utfört många takarbeten i området och med vår erfarenhet och kunskap om att jobba med tak på alla typer av fastigheter kan vi hjälpa dig att hitta rätt tak för just din fastighet. Tveka inte att kontakta oss du söker en takläggare i Södertälje.

 

Södertälje– närhet till stadsliv, landsbygd och skärgård

Södertälje kommun är en tillväxtkommun, som växt stadigt de senaste 50 åren, mycket tack vare stora företag som t.ex Scania, Svenska Lantchips och många andra. Här kan du bo citynära, på landet eller nära vatten i villa, radhus eller flerbostadshus. Pershagen, Blombacka, Nykvarn och Glasberga Sjöstad är några exempel på omtyckta bostadsområden i Södertälje kommun. 

Ett levande idrotts- och kulturliv, pendlingsavstånd till Stockholm samt närheten till både Mälaren och skärgården gör Södertälje till en trevlig plats att slå sig ner på. 

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

När du anlitar oss för takläggning i Södertälje anlitar du ett takläggarföretag med lång erfarenhet inom tegel- och betongtak. Vi vill visa att vi står för ärlighet, tydlighet och effektivitet därför har vi alltid god kommunikation med våra kunder.

Vi tar alltid vårt jobb på största allvar och har ett brinnande intresse för högkvalitativt hantverk och gediget arbete och fokuserar därför på utbildning och ständiga förbättringar. Om du anlitar oss kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer leverera ett professionellt lagt tak som håller för framtiden med en lång garanti.

Vi på DM TAK kan hjälpa dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Södertälje med tjänster som takläggning och takrenovering.

Taksäkerhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper dig gärna att göra ditt tak säkert i form utav:

  • Bärläktssteg
  • Takstege
  • Snörasskydd

Allt för att göra det säkert att beträda taket vid behov.

Vi erbjuder också ett serviceavtal som innebär en ökad trygghet för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Med ett sådant avtal genomförs det årligen en kontroll av taket så att eventuella skador kan upptäckas innan de leder till större problem.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Södertälje.

Fakta

Om Södertälje kommun

Södertälje kommun ligger i Södermanland och centralorten Södertälje är den största staden i landskapet. Närheten till riksvägarna E4 och E20 gör att Södertälje ligger på pendlingsavstånd till Stockholm och förbinder kommunen med resten av Sverige.

Invånare: 98 830 (2019) 
Yta: 694 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14