Färgglada radhus med tegeltak och en kulle i bakgrunden
  1. Start
  2. /
  3. Våra tjänster
  4. /
  5. Takomläggning

Takomläggning i Stockholm

DM TAK:s takläggare har lång erfarenhet inom takomläggning och alla typer av takarbeten. Våra takläggare levererar högsta kvalitén på alla takomläggningar och vi kan försäkra våra kunder taksäkerhet och trygghet med lång garanti.

Professionell takomläggning

Vårt tips är att inte snåla på kostnaden för underarbetet och detaljerna. Läckage på gamla tak uppstår nästan alltid intill genomföringar (som skorstenar, ventilationsrör och liknande) och på grund av material av sämre kvalitet.

Som fastighetsägare tjänar man därför mycket pengar på att välja ett kompetent takföretag som använder material av hög kvalitet och som vet hur detaljerna skall tillverkas och monteras korrekt.

Med kompetenta takläggare och plåtslagare från DM TAK får du detaljerna fackmannamässigt utförda och kan fokusera på dina intressen med vetskapen att ditt nya tak från DM TAK (Sveriges bästa takläggare 2016 och Årets Hantverkare 2016) bidragit till en av dina bästa investeringar.

Ett laxrosa hus med tegeltak och träd i bakgrunden

Kundreferenser

Relaterade kundreferenser

Vi har utfört takarbeten runt om i hela Stockholm, från innerstad till förort, så kika gärna in på våra referensbilder för att hitta bilder från just ditt område.

Takomläggning av bostadsrättsförening

Takläggning – Midsommarvägen

Takläggning - Midsommarvägen Takläggning BRF Takomläggning av två större fastigheter på Misommarvägen i Hägersten utfört av DM TAK. BRF Martallen var i behov av en ta...
Höghus med nya orangea takpannor

Takläggning – Klubbacken

Takomläggning på Klubbacken i Hägersten av DM TAK. Denna bostadsrättsförening var i behov att ett nytt tak och resultatet blev fina orangea takpannor som passar den gu...

Frågor & svar

Undrar du något kring takläggning?

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress