Ett exempel på hur ett tak i Strängnäs skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Strängnäs

Takläggare i Strängnäs

Vi är experterna på tak i Strängnäs! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Strängnäs.

Takläggare

Experter på takläggning i Strängnäs

Vi är takläggare i Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Strängnäs!

 

Är det dags att renovera taket? Då har du hittat rätt! Med gedigen kunskap och erfarenhet och ständigt driv för att förbättra takbranschen har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare bland bostadsrättsföreningar i Stockholm och omgivande kommuner.

Med åren har takläggningar med betong-och tegelpannor blivit vårt expertområde och i Strängnäs har vi många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar bland våra nöjda kunder. Då våra skickliga takmontörer alltid strävar efter att leverera tak av högsta kvalitet kan vi lämna långa garantier på våra utförda takarbeten.

Våra takomläggningar i Strängnäs

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Strängnäs och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Takläggning-av-DM-TAK-på-Sundbyvägen-8-Strängnäs-1024×683.jpg
Takmålning-av-DM-TAK-på-Trädgårdsgatan-15-Strängnäs-1024×683.jpg
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3

Vi kan Strängnäs

Sedan starten 2001 har vi på DM TAK utfört många takläggningar och takrenoveringar i Strängnäs och fått många fina referenser från nöjda kunder.

I Strängnäs finns många äldre hus med mycket charm och karaktär och vi har kunskapen och erfarenheten att med moderna tekniker omsorgsfullt renovera taket på dessa fastigheter, med känsla för den tidstypiska stilen. Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare i Strängnäs.

 

Strängnäs – charmigt och naturnära i Mälardalen

Strängnäs är en riktig liten pärla mitt i Mälardalen, beläget mellan Eskilstuna och Södertälje. Staden har en charmig gammaldags stadskärna med många fina, historiska byggnader där domkyrkan spelar en central roll i stadsbilden.

Läget vid Mälarens södra strand ger staden ett attraktivt läge och gör att staden lever upp under sommarmånaderna med båtliv och restaurangliv i Västervikshamnen och sol och bad på strandbadet på Visholmen. I natursköna Strängnäs finns alla bekvämligheter man kan tänkas behöva som skola, primärvård och butiker samtidigt som Stockholm finns på pendlingsavstånd.

Takläggning-av-DM-TAK-på-Sundbyvägen-8-Strängnäs-1024×683.jpg

Projekt

Sundbyvägen

Vi fick uppdraget att lägga om taket på detta vackra hus på Sundbyvägen i Strängnäs. Resultatet var ett mycket tegelrött tak som kommer att hålla i många år framöver.

 

Läs mer om projektet

Projekt

Trädgårdsgatan

Detta vackra hus hade ett plåttak som var i behov av att målas om, och DM TAK fick uppdraget.

 

Läs mer om projektet

Takmålning-av-DM-TAK-på-Trädgårdsgatan-15-Strängnäs-1024×683.jpg

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

 

Vi vet att takbranschen kantas av en hel del oseriösa aktörer och därför har vi på DM TAK valt att stå upp för ärlighet, tydlighet och effektivitet. Vi har ett brinnande intresse för det vi gör och tar vårt arbete på största allvar och genom hårt arbete, fokus på utbildning och ständiga förbättringar arbetar våra skickliga och engagerade takmontörer för att lägga tak som håller i många år framöver.

Vi har lång erfarenhet av takrenoveringar och takläggningar med tegel- och betongpannor på alla sorters fastigheter oavsett ålder, skick eller storlek.

Äger du en fastighet i Strängnäs? Eller är du medlem i en bostadsrättsförening? Eftersom det kan vara svårt att som lekman bedöma skicket på taket och vilken form av underhåll som krävs erbjuder vi långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och sköter underhåll av taket så att det kan hålla sig tätt och fräscht längre.

Taksäkerhet är ett område som ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna våra kunder att installera ett taksäkerhetssystem. Oavsett vilket takarbete du behöver så hjälper vi gärna till med vår expertis för att hitta den bästa lösningen för din fastighet!

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Stängnäs.

Fakta

Om Strängnäs kommun

Strängnäs ligger i Södermanlands län och ligger invid Mälaren. Strängnäs är centralort i kommunen med samma namn och ligger cirka 90 kilometer från centrala Stockholm. Man pendlar enkelt med tåg till huvudstaden, då sträckan trafikeras med flera avgångar dagligen.

Invånare: 14 309 (2019)
Yta: 716 ha

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14