Snöröjning från ett tak på en gata i Stockholms innerstad
  1. Start
  2. /
  3. Våra tjänster
  4. /
  5. Snöskottning

Snöskottning i Stockholm

Snö på tak kan snabbt bli ett allvarligt problem. Snö och is som rasar ner kan till exempel skada bilar och i värsta fall personer. Fastighetsägaren har ansvaret när detta händer och måste se till att taket är fritt från farliga mängder snö.

Säker snöskottning

Vi är experter på säkerhetsfrågor när det gäller takskottning i Stockholm. Det är en mycket viktig aspekt av arbetet. Alla arbeten på hög höjd kräver utbildad personal med pålitlig skyddsutrustning.

Vid takskottning i Stockholm är det viktigt att ta hänsyn till både förbipasserande och de som skottar. Vi har lång erfarenhet av skottning i Stockholm och vidtar alla de åtgärder som krävs för att vi ska kunna erbjuda snöröjning av tak under helt säkra former.

Snöskottare som skottar på tak i Stockholm

Snöskottning för företag

Om du behöver hjälp med snöskottning för företag kan du teckna snöskottningsavtal med DM TAK. Vi har många bostadsrättsföreningar och fastighetsföretag bland våra kunder. Ett avtal är en lättnad för fastighetsägare som då inte själva måste göra avväganden om när det är dags för snöskottning i Stockholm. Vi kommer helt enkelt till er när det behövs.

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du beställa skottning eller helt enkelt få mer information om skottning på just ditt tak? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress