Ett exempel på hur ett tak i Enköping skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Enköping

Takläggare i Enköping

Vi är experter på tak i Enköping. Är det dags för en renovering av taket på fastigheten? Vi har erfarenhet och kompetens inom allt när det gäller takarbeten. Söker du en takläggare i Enköping, tveka inte att höra av dig så kommer vi ut och gör en taköversyn för att ta reda på vad som behöver åtgärdas.

Takläggare

Experter på takläggning i Enköping

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

Varför ska du då anlita just oss för ditt takarbete? Vi på DM TAK är takläggare i Stockholm och har riktigt lång erfarenhet inom takläggning med betong- och tegelpannor och våra skickliga samt välutbildade takmontörer kommer att se till att ditt tak efter en takrenovering kommer att hålla i många år framöver.

Vi har valt att stå upp för tydlighet, ärlighet och effektivitet i en bransch som kantas av många oseriösa aktörer och förutom att alltid göra ett bra jobb så är det också alltid viktigt för oss att du som kund ska känna dig vänligt bemött, från första kontakt till färdigt tak. Genom våra utbildningar och ständiga förbättringsarbete håller vi vår passion för hantverket levande. 

Vi vet att det kan vara svårt att som lekman göra en egen bedömning över hur taket mår och därför erbjuder vi fastighetsägare och bostadsrättsföreningar en tjänst där vi årligen kommer och besiktigar taket och hjälper till med eventuella underhåll.

Genom dessa långsiktiga serviceavtal som vi har håller man taket i bra skick en längre tid samtidigt som du slipper oroa dig om när det är dags att göra en takrenovering, då vi har stenkoll på ditt tak med vår gedigna service.

Taksäkerhet är ett annat område som vi också brinner för och vi hjälper med glädje våra kunder att göra taket en säker plats att vistas på. Med vår expertis hittar vi alltid de bästa lösningarna för ditt tak!

Våra takomläggningar i Enköping

Vi på DM TAK har under årens lopp utfört många takläggningar och takrenoveringar på bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Stockholm med omnejd och fått många fina referenser från nöjda kunder.

I Enköping finns många härliga fastigheter från olika tidsperioder och vi på DM TAK har både kunskapen och erfarenheten att renovera taken på dessa fastigheter på ett professionellt sätt och med en känsla för husets tidsanda. Tveka inte att höra av dig om du söker en takläggare i Enköping.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Enköping – den nära staden som har allt

Enköping är staden som lockar med mycket! Stadens slogan, Sveriges närmaste stad, syftar till att inom 12 mils radie från Enköping finns 38 städer. Enköping är också en gammal stad vars historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden, vilket det finns spår av runt om i staden. Vårfrukyrkan som ligger mitt i stan är från 1100-talet  och du kan på flera håll i staden titta på runstenar. Enköping kallas dessutom Parkernas stad då det finns ett stort antal parker och grönområden i staden.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Enköping

Fakta

Om Enköping

Enköping ligger i Uppland i Uppsala län och är centralort i kommunen med samma namn. Staden ligger invid E18 som går mellan Stockholm och Oslo och från Enköpings Resecentrum går tåg- och busstrafik som förbinder staden med andra delar av landet.

Invånare: 23 988 (2019) 
Yta: 1 126 ha

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14