Takläggning utförd i Spånga.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Spånga

Takläggare i Spånga

Vi är experterna på tak i Spånga! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Spånga.

Takläggare

Experter på takläggning i Spånga

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Spånga!

 

Letar du efter skicklig en takläggare i Spånga? Då har du hittat rätt! Med vår gedigna kunskap om takläggning och ständiga driv för att förbättra takbranschen har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare i Stockholm med omnejd.

Sedan starten 2001 har våra takmontörer levererat högkvalitativa takarbeten till bostadsrättsföreningar i och runt om Spånga och vi har genom åren blivit experter på tegel-och betongtak. Vår kompetens och långa erfarenhet inom takläggning gör att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Våra takomläggningar i Spånga

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Spånga och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ankarsrumsgatan-1
Takläggning utförd i Spånga.
Ankarsrumsgatan-3
Avestagatan-1
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Spånga

DM TAK har under årens lopp utfört många takarbeten i Spånga och mottagit fina referenser från nöjda kunder som har anlitat oss för takrenovering och takläggning i området.

I Spånga finns alla former av fastigheter och oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, flerbostadshus, kommersiell fastighet eller en industrifastighet kan våra takmontörer ombesörja att fastigheten får ett funktionellt och vällagt tak.

Tveka inte att höra av dig till oss om du letar efter en takläggare i Spånga.

 

Spånga– en hemtrevlig pärla i västerort

Spånga är ett omtyckt område väster om Stockholm som lockar både med villaområden, lägenheter och jobbmöjligheter. Naturen finns alltid nära inpå i Spånga i form av parker, trädgårdar och skogsområden som ger möjlighet för motion, utflykter och rekreation.

I Spånga finns skolor, primärvård och livsmedelsbutiker alltid nära, samtidigt som Stockholm city med dess stora utbud av allt ligger tätt intill.

2-7.jpg

Projekt

Ankarsrumsgatan

En samling charmiga och färggranna hus på Ankarsrumsgatan var i behov av en takomläggning. Vi gjorde ett grundligt arbete och slutresultatet blev väldigt fint. 

 

Läs mer om projektet

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel- och betongpannor

DM TAK är specialister på takläggning med betong och tegelpannor i Spånga och när du anlitar oss kommer våra välutbildade och engagerade leverera ett snyggt och tätt tak som kommer att hålla i många, många år framöver.

Då det finns en del opålitliga aktörer i takbranschen har vi valt att stå för tydlighet, ärlighet och effektivitet – vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss och känna sig väl bemötta från första kontakt till färdigt tak.

Vi brinner för det vi gör och har ett gediget intresse för hantverk och dedikerat arbete och med vårt fokus på utbildning och förbättringsarbete arbetar vi dagligen för att bli bäst på det vi gör.

Vi på DM TAK har lång erfarenhet av takarbeten på flerbostadshus och hos bostadsrättsföreningar. En tjänst som är uppskattad hos våra kunder som vill ha noggrann uppsikt över sitt tak är våra långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper till med underhåll och på så sätt maximerar takets livslängd.

Taksäkerhet är ett område som vi tycker är mycket viktigt och vi hjälper gärna våra kunder att installera ett taksäkerhetssystem så att taket blir en trygg plats att vistas på. Oavsett vad för typ av takarbete du är ute efter kan vi med vår långa erfarenhet och expertis hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt tak!

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Spånga.

Fakta

Om Spånga

Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde som ligger i de västra delarna av Stockholms kommun, även kallat västerort. Stadsdelsområdet består av områden som Bromsten, Flysta, Solhem, Lunda och Sundby. Från Stockholm city reser du snabbt och enkelt till Spånga med SL:s pendeltåg.

Invånare: 39 082 (2014) 
Yta: 12,85 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14