Takläggning utförd i Skogås i Huddinge.
 1. Start
 2. /
 3. Takläggare i Huddinge

Takläggare i Huddinge

Vi är experterna på tak i Huddinge! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Huddinge.

Takläggare

Experter på takläggning i Huddinge

Söker du efter en seriös aktör som gör takläggning i Huddinge? Vi erbjuder tjänster som:

 • Takmålning
 • Takläggning
 • Takservice
 • Plåttak
 • Snöskottning
 • Taksäkerhet

Oavsett behov så kan vi hjälpa dig med det takarbete du önskar.

Tack vare vår breda kompetens och ständiga vilja att göra vår bransch bättre har vi blivit en ledande takläggare bland bostadsrättsföreningar i Huddinge och kan hjälpa dig med precis det du önskar!

Våra takmontörer har en stor kunskap om olika takarbeten och är specialister på betong- och tegeltak och vi servrar alla tak från större projekt som bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Vi arbetar alltid för att att leverera tak av högsta kvalitet – vilket gör att vi kan lämna långa garantitider på våra utförda takarbeten. Sedan vår start 2001 har vi renoverat många tak på flerbostadshus i hela Stockholm och dess kranskommuner och fått många nöjda kunder under vägen vilket gör oss väldigt glada och tacksamma.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

I en bransch där det tyvärr finns oärliga aktörer har vi på DM TAK valt att stå för dessa tre ledord:

 • Ärlighet
 • Tydlighet
 • Effektivitet

När du anlitar oss får du inte bara en pålitlig hantverkare, utan en takläggare som tar sitt hantverk på största allvar och som kommer leverera ett tak som håller sig fräscht i många år framöver.

På DM TAK vet vi att effektivt arbete, utbildning och fokus på ständiga förbättringar är nyckeln till framgång och våra engagerade takmontörer har tillsammans lång erfarenhet av takläggning med tegel- och betongpannor i Huddinge.

Hur kan vi hjälpa dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Huddinge? Oavsett vilket takarbete du är ute efter eller vilken slags fastighet du har så stöttar vi dig mer än gärna med vår expertis för att hitta den optimala lösningen för ditt tak.

För dig som vill ha noggrann uppsikt över ditt tak kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi årligen kommer och besiktar taket på din fastighet och gör det nödvändiga underhållet vilket förebygger framtida läckage och håller ditt tak i toppskick.

Taksäkerhet är ett område som ligger oss varmt om hjärtat och som vi gärna hjälper våra kunder med! Vid behov behöver man vistas på taket och då är säkerheten det allra viktigaste. 

 

De vanligaste takfrågorna:

Hur länge håller ett tak?

Mycket beror på hur taket sköts och underhålls och de yttre faktorerna som väder. Takpannorna håller oftast i många många år men det man ska tänka på är att undertaket lättare slits och bör bytas oftare.

Hur underhåller man taket?

Om du vill få taket att hålla längre så är en regelbunden koll att rekommendera. Att underhålla taket en till två gånger per år i alla fall hjälper dig att förlänga livslängden på taket.

Underhåll kan vara att till exempel rensa hängrännor från mossa och löv, titta så att det inte finns trasiga pannor och kolla att plåtdetaljerna är täta.

Måste takpannorna bytas ut?

Takpannorna behöver bara bytas ut om de är skadade av något slag, men om man föredrar synen av nya takpannor kan man byta ut dem.

Takomläggningar i Huddinge

Under årens gång så har vi gjort ett flertal takarbeten i Huddinge och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Takläggning utförd i Skogås i Huddinge.
Rondovagen-Skogas-2
Rondovagen-Skogas-3
Rondovagen-Skogas-4
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.

Vi kan Huddinge

I Huddinge kommun finns en stor variation av fastigheter- allt från villor, radhus och lägenheter till industrifastigheter och andra stora byggnader.

Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servrar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter, oavsett ålder, storlek och stil och har under årens lopp fått fina referenser från de takarbeten vi gjort hos våra kunder i Huddinge kommun.
Tveka inte att kontakta oss du letar efter en takläggare i Huddinge.

 

Huddinge – för dig som vill leva nära naturen

Huddinge kommun är den näst största kommunen i Stockholms län sett till folkmängden och här finns flera kommundelar med egna centrum som exempelvis Flemingsberg, Skogås och Trångsund. Men det som utmärker kommunen är att tredjedel av dess yta är naturreservat, så här finns goda möjligheter att leva med naturen tätt intill.

Här finns möjligheter att både studera och arbeta på stora institutioner som Södertörns Högskola och Huddinge sjukhus samtidigt som Stockholm ligger på pendlingsavstånd.

Takläggning utförd i Skogås i Huddinge.

Projekt

Rondovägen i Skogås

Vi fick förtroendet av BRF Finalen att lägga om taket på deras sju fastigheter. Resultatet blev riktigt fint och beställarna blev jättenöjda.

 

Läs mer om projektet

Projekt

Premiärvägen i Skogås

Premiärvägen i Skogås fick sig ett rejält lyft med de nya tegelröda takpannorna som passar ihop fint med fasaden, området och de röda plåtdetaljerna. 

 

Läs mer om projektet

Premiarvagen-5-31-Skogas-4-2

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta-Huddinge

Fakta

Om Huddinge

Huddinge kommun ligger söder om Stockholm och tillhör landskapet Södermanland. Från Flemingsberg kan du resa med både pendeltåg och fjärrtåg och kommunens östra delar trafikeras av Nynäsbanan. I väster går tunnelbanans röda linje mot Norsborg som har en station i Vårby.
 

Invånare: 112 772 (2019) 
Yta: 140,50 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14