Ett exempel på hur ett tak i Haninge skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Haninge

Takläggare i Haninge

Vi är experterna på tak i Haninge! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Haninge.

Takläggare

Experter på takläggning i Haninge

Är det dags att renovera taket på fastigheten? Då har du hittat rätt! Vi på DM TAK har med vår långa erfarenhet och ständiga vilja att utveckla takbranschen blivit en ledande takläggare i Haninge. För oss är ett tätt och skyddande tak en självklarhet och nånting som vi alltid levererar.

Sedan starten 2001 har vi samlat på oss gedigen kunskap om olika typer av takarbeten och är idag experter på takläggning och takrenovering av betong-och tegeltak i och runt om Stockholm.

Vi arbetar främst med bostadsrättsföreningar, flerbostadshus, kommersiella fastigheter och industrifastigheter. Vi ser till att välja rätt material för just ditt tak och anpassar allt material korrekt.

Då våra takmontörer alltid arbetar för att utföra takarbeten av högsta kvalitet kan vi lämna långa garantier till våra kunder.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

På DM TAK är vi professionella och tar alltid vårt jobb på största allvar. Vi har en lång erfarenhet inom takläggning med både tegel och betongpannor och tar fram de som passar fastigheten bäst.

I en bransch som tyvärr kantas av oseriösa aktörer har vi valt att stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i kommunikationen med våra kunder för att de ska känna sig trygga.

Vi vill alltid bli bättre och det driver oss framåt varje dag. Våra engagerade och skickliga takmontörer har lång erfarenhet inom takläggning i Haninge och vet vad som krävs för att lägga ett tak som håller för framtiden.

Vi kan tak och är specialiserade på takläggning och takrenovering med betong- och tegelpannor. Taksäkerhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna våra kunder att göra deras tak en säker plats att beträda.

Våra långsiktiga serviceavtal är för dig som vill ha bättre koll på ditt tak, där vi gör årliga besiktningar och underhåll som hjälper till att hålla taket i toppskick. Vi på DM TAK är experter på tak och hjälper gärna dig som är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening i Haninge att hitta den bästa lösningen för ditt tak.

Takomläggningar i Haninge

Under årens gång så har vi gjort ett flertal takarbeten i Haninge och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Takomläggning utförd i Enskede.
Taksäkerhetsdetaljer på tak i Enskede.
Stora-Gungan-1
Stora-Gungan-4
Stora-Gungan-Hero

Vi kan Haninge

I Haninge finns många fina fastigheter från olika tidsperioder, både på fastlandet och på kommunens många öar.

DM TAK har kunskapen och erfarenheten att leverera ett tak som passar både fastigheten och dess omgivningar. Vi har under årens lopp gjort flera takarbeten i Haninge och mottagit fina referenser från kunder som anlitat oss för takläggning och takrenovering i trakten. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver en takläggare i Haninge.

 

Haninge – En expanderande skärgårdskommun

Haninge kommun är för dig som vill leva nära naturen och havet samtidigt som huvudstaden med dess stora utbud av allting finns på pendlingsavstånd.

Här finns många naturområden som exempelvis Tyresta nationalpark med urskog och sjöar eller Rudans naturreservat där det finns vandringsleder, mountainbikeslingor och motionsspår. Haninge är en kommun som växer och utvecklas och nog är det säker det fantastiska läget vid skärgården är det som gör kommunen populär att slå sig ner i.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta-Haninge

Fakta

Om Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun söder om Stockholm som tillhör Södermanlands landskap. Från Stockholm tar du dig snabbt och smidigt till Haninges orter och öar med pendeltåg, bussar och skärgårdsbåtar.

Invånare: 91 294 
Yta: 2177.4 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14