Takläggning utförd i Lidingö.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Lidingö

Takläggare i Lidingö

Vi är experterna på tak i Lidingö! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Lidingö.

Takläggstr

Experter på takläggning i Lidingö

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med betong- och tegelpannor

Börjar taket att se slitet ut? Då kan det vara rätt tid för inspektion att se över om det finns ett behov av en ny takläggning. Med gedigen kunskap och vår ständiga vilja att göra takbranschen bättre har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare på Lidingö. Vi hjälper er med att lägga ett nytt och tätt tak som skyddar fastigheten från regn och snö.

Sedan starten 2001 har vi blivit specialister på tegel- och betongtak på flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter och vi har med åren fått många nöjda kunder i och runt Stockholm.

Våra takmontörer strävar alltid efter att leverera tak av högsta kvalitet till våra kunder – vilket innebär att vi kan lämna långa garantier på våra utförda takarbeten och det gör oss väldigt glada.

Våra takomläggningar i Lidingö

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Lidingö och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Granvägen-3
Granvägen-3-2
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Professionella och effektiva takläggare 

 

När du anlitar oss för ett takarbete kan du lita på att ditt nya tak kommer att hålla i många, många år. Våra takmontörer är engagerade och välutbildade och har lång erfarenhet av takläggning med tegel- och betongpannor på Lidingö.

Vi vet att, för att bli bäst på det man gör så är det hårt arbete, kontinuerlig utbildning och en brinnande passion som gäller. Stoltheten över vårt hantverk är det som driver oss och genom att fokusera på ärlighet, tydlighet och effektivitet i vårt arbete står vi upp mot oseriösa aktörer i branschen. 

Äger du en fastighet eller är medlem i en bostadsrättsförening på Lidingö och vill ha bättre koll på takets skick? Då kan vi på DM TAK erbjuda långsiktiga serviceavtal där vi gör årliga besiktningar och hjälper till med underhåll – vilket medför att taket får en längre livslängd.

Taksäkerhet är ett annat område som ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna till att ta fram ett taksäkerhetssystem som gör ditt tak säkert att beträda vid behov. Med vår samlade expertis hittar vi de bästa lösningarna för just ditt tak!

Loviksvägen-1-Lidingo-600×400

Projekt

En svårslagen vy på Lidingö

För att efterlikna de gamla flacka lertegelpannorna som låg på denna fastighet så valdes falsat lertegel från Höjslev. Lerteglet är unikt med en platt dal och passande kallas för flacktegel. Med speciella rostfria krokar spänns pannor som måste fästas in fast, som extra skydd om det blåser starkt nära vattnet.
De snarlika pannorna på grannbyggnaden i komplexet som drivs av Lovik Hotell & Konferens, matchar pannorna på det nylagda taket.
Tidsenliga snörasskydd av tre rör monterades längs takfoten till sist.

Vi kan Lidingö

DM TAK har under årens gång utfört många takläggningar och takrenoveringar hos fastighetsägare och bostadsrättsföreningar på Lidingö.

DM TAKs VD David Frykman är själv uppvuxen på Lidingö och därför faller det naturligt att det finns en förkärlek till fastigheterna på Lidingö. På ön finns en stor variation av bebyggelse med flerbostadshus och fastigheter i många olika stilar och från flera olika tidsperioder.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga nytt tak på bostadsrättsföreningen, flerbostadshuset eller kommersiella fastigheten,  så har vi på DM TAK kunskapen och erfarenheten att renovera taket så det passar fastigheten och håller för framtiden.
Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare på Lidingö. 

 

Lidingö - den natursköna staden som har allt

Lidingö är en populär kommun att slå sig till ro i, med sin fantastiska natur och närheten till Stockholm, samtidigt som det på ön finns alla bekvämligheter man kan tänkas behöva.

Förutom själva tätorten Lidingö finns flera småorter runt om på ön och det finns många ståtliga villor och trevliga flerbostadshus från olika tidsperioder.
På Lidingö finns goda möjligheter till friluftsliv och fritidsaktiviteter och Lidingöloppet som hålls årligen är utsett till världens största terränglopp och är en del av En svensk klassiker.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Lidingö

Fakta

Om Lidingö kommun

 

Lidingö kommun ligger öster om Stockholm och utgörs förutom av Lidingö även av andra omkringliggande öar och ögrupper som Fjäderholmarna, Storholmen och Svanholmen. Från Stockholm tar du dig enkelt till Lidingö både med bil över Lidingöbron eller SL-trafkerade Lidingöbanan.

Invånare: 48 149 (2019) 
Yta: 51,05 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14