Ett nymålat svart tak i Nacka

Takmålning i Stockholm

Det är färgen som skyddar ett plåttak från att rosta och regelbunden underhållsmålning gör att du inte behöver byta ett plåttak i förtid. Vi är experter på takmålning i Stockholm och kan förlänga livslängden på ditt tak.

Ett tryggt alternativ för takmålning

Vi på DM TAK har spetskompetens när det gäller målning av plåttak och är ett av de mest anlitade företagen när det gäller takmålning i Stockholm. 

Vi är ett tryggt alternativ för dig som vill få ett tak målat med perfekt resultat. En av våra styrkor är att vi även arbetar med plåtslageri och omläggning av plåttak. Efter att ha inspekterat ert tak och lyssnat på era önskemål kan vi bedöma om ommålning av taket är det bästa alternativet för er.

Ett nymålat tak i centrala Stockholm

Med takmålning blir taket som nytt

Ett nymålat tak ser ut som om det vore nylagt och färgen ger ett utmärkt skydd mot regn, fukt, snö, UV-strålning och påväxt. Att måla taket innebär att dess livslängd ökar med åtskilliga år. 

Efter en ommålning kan den investering det innebär att lägga om taket skjutas på framtiden. Vi ser vilket färgsystem som ska användas utifrån det befintliga underlaget och ger lång garanti på vårt arbete. Att välja rätt kulör är viktigt då taket spelar stor roll för det visuella intrycket.

God kommunikation för ett bra resultat

För oss är det mycket viktigt att ha bra kommunikation med våra kunder genom hela projektet. Du får en kontaktperson som kan svara på dina frågor och vi är måna om att hålla oss inom överenskomna tidsramar. 

Vi tar ansvar för städning och har full respekt för att vår arbetsplats ofta är andra människors hem. Därför håller vi så snyggt som möjligt omkring oss under den tid som arbetet pågår. Vi på DM TAK är även experter på taksäkerhet och utför takmålning på ett sätt som är tryggt för alla som arbetar med och berörs av projektet.

Kundreferenser

Relaterade kundreferenser

Vi har utfört takmålning runt om i hela Stockholm, från innerstad till förort, så kika gärna in på våra referensbilder för att hitta bilder från just ditt område.

Takmålning-av-DM-TAK-på-Aspnäsvägen-2-14-Lidingö-bild-2-2-1024×683.jpg

Takmålning – Aspnäsvägen

DM TAK fick uppdraget att måla om taket på detta bostadshus på Aspnäsvägen på Lidingö.
Takmålning-av-DM-TAK-på-Augustendalsv-1024×683.jpg

Takmålning – Augustendalsvägen

På vackra Augustendalsvägen i Nacka, precis invid vattnet, fick DM TAK uppdraget att måla om taket på en länga av hus.

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för takmålning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress