Ett exempel på hur ett tak i Sollentuna skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Sollentuna

Takläggare i Sollentuna

Vi är experterna på tak i Sollentuna! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Sollentuna.

Takläggare

Experter på takläggning i Sollentuna

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Sollentuna!

 

Går du i tankarna om att göra en takomläggning eller har taket börjat visa tecken på slitage? Då har du hittat till rätt sida! Vi är den prisbelönta takläggaren som med all vår kunskap om takläggning och ständigt driv för att göra branschen bättre blivit en ledande takläggare av tegel-och betongtak i Sollentuna.

Vi erbjuder tjänster inom takläggning till bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd och levererar vår kunder tak av högsta kvalitet och med långa garantitider. Med bred kunskap om olika takarbeten kommer våra erfarna och duktiga takmontörer se till att du som kund hos oss blir garanterat nöjd.

Våra takomläggningar i Sollentuna

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Sollentuna och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Sollentuna

I Sollentuna finns en stor variation av fastigheter, allt från charmiga gamla villor, till trevliga flerbostadshus och större fastigheter för kommersiellt bruk. Oavsett om det avser bostadsrättsförening, flerbostadshus eller kommersiell fastighet, så har vi kompetensen och erfarenheten att renovera ditt tak!

DM TAK har med åren gjort många takläggningar och takrenoveringar i Sollentuna och fått många nöjda kunder. Tveka inte att kontakta oss om du söker en takläggare eller är i behov av en besiktning i Sollentuna.

 

Sollentuna - en grönskande pärla nära city

Sollentuna kommun ligger norr om Stockholm och är en naturskön plats med flera naturreservat och sjöar med fina badstränder. Här finns omtyckta bostadsområden som Helenelund, Edsviken och Vaxmora.

I Sollentuna finns allt och förutom möjlighet till friluftsliv finns även ett stort kulturutbud för både vuxna och barn samt goda möjligheter att utöva olika former av idrott. I kommunens finns flera köpcentrum och affärer av olika slag samtidigt som Stockholm ligger på pendlingsavstånd.

1-22.jpg

Projekt

Skola på Sollentunavägen

Skolans matsal och kök på Sollentunavägen hade börjat läcka. Taket på köket har sedan skolan byggdes på femtiotalet, haft exklusiva svarta glaserade tegelpannor och så skulle det fortsätta för att matcha taken på de övriga byggnaderna på Häggviksskolan.

 

Läs mer om projektet

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning

Hur har vi på DM TAK år efter år kunnat få nöjda kunder i Sollentuna då? Vi tar alltid allt vårt arbete på största allvar och har ett stort intresse för hantverk och jobbar varje dag för att bli bäst på det vi gör. Med utbildning och ständigt förbättringsarbete håller sig våra takmontörer uppdaterade på den senaste tekniken och nytt material.

Vi värdesätter också att du som kund hos oss ska känna dig trevligt bemött och få en positivt upplevelse av hela arbetsprocessen, från första kontakt till färdigt tak.

DM TAK har lång erfarenhet av takrenovering och takläggning med tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Sollentuna. För fastighetsägare som vill ha noggrann uppsikt över sitt tak erbjuder vi långsiktiga serviceavtal som inkluderar årliga besiktningar och underhåll av taket så att vilket gör att det håller sig fräscht längre.

Taksäkerhet ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper dig mer än gärna att installera ett taksäkerhetssystem på ditt tak så att det blir säkert att vistas på. Våra engagerade och välutbildade takmontörer kan allt inom tak och vi hjälper med glädje våra kunder med vår expertis för att hitta den bästa lösningen för taket.

 

Taksäkerhet - vistas på taket säkert vid behov

Ibland behöver man beträda taket och då är det viktigt att det sker på ett säkert sätt. Det är av stor betydelse för bland annat arbetsgivare och fastighetsägare och då även för projekt av ny och ombyggnad. 

Taksäkerhet innebär i grund och botten att vara säker när man är på ett tak för att förhindra olyckor och det kan man göra bland annat av ett vajersystem. 

Systemet gör det möjligt att förflytta sig längs hela taket utan att behöva lossa och fästa linor gång på gång.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Sollentuna.

Fakta

Om Sollentuna

 

Sollentuna kommun är en del av Stockholms län och ligger i de södra delarna av Uppland. I Sollentuna finns goda kommunikationsmöjligheter med E4 som korsar kommunen, tågtrafik på Ostkustbanan och flera stopp i SL:s pendeltågstrafik samtidigt som Arlanda flygplats ligger på pendlingsavstånd.
 

Invånare: 73 660 (2019) 
Yta: 57,96 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14