Ett exempel på hur ett tak i Nynäshamn skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Nynäshamn

Takläggare i Nynäshamn

Vi är experterna på tak i Nynäshamn! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Nynäshamn.

Takläggare

Experter på takläggning i Nynäshamn

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet i branschen.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på tak i Nynäshamn!

 

Vi är takfirman med lång erfarenhet av takarbeten på flerbostadshus och som med gedigen kunskap och en vilja att ständigt förbättra branschen blivit en ledande takläggare i branschen.

Sedan 2001 erbjuder vi på DM TAK våra tjänster till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med omnejd. Våra takmontörer arbetar alltid dedikerat för att leverera tak av högsta kvalitet, med långa garantier.

Våra takomläggningar i Nynäshamn

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Nynäshamn och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Nynäshamn

Vi har under årens lopp fått många nöjda kunder i Nynäshamn där vi har utfört, takläggningar och takrenoveringar av olika slag.

I trevliga Nynäshamn finns en stor variation av fastigheter, såväl bostadsrättsföreningar som flerbostadshus och kommersiella fastigheter, och vi på DM TAK har kompetensen och erfarenheten att ge samtliga typer av fastigheter den omvårdnad de behöver.

Tveka inte att höra av dig till oss om du letar efter en takläggare i Nynäshamn.

 

Nynäshamn– en citynära skärgårdskommun

Nynäshamn är skärgårdskommunen som ligger på en halvö enbart 6 mil söder om Stockholm. Kommunen har alltså storstadslivet på pendlingsavstånd samtidigt som Nynäshamn bjuder på småstadens många fördelar.

Här bor du nära naturen och havet i villakvarter eller de populära Teli-husen i centralorten, andra orter i kommunen är Ösmo, Sorunda och Stora vika. Nynäshamns havsbad är en fantastisk byggnad från början av 1900-talet och är väl värt ett besök eller varför inte strosa längs hamnstråket i Gästhamnen.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning med tegel och betongpannor

 

Takläggare i Stockholm - På DM TAK är vi stolta över det vi gör och vår yrkesstolthet grundar sig i vårt genuina intresse för hantverk och en arbetsmiljö som hela tiden utvecklas genom utbildningar och förbättringsarbeten.

Vi har valt att rakryggat stå för ärlighet, tydlighet och effektivitet i en bransch kantad av opålitliga aktörer. För oss är inte bara själva arbetsprocessen viktig, vi vill att du som kund ska känna dig trygg och trevligt bemött hela vägen, från första kontakt till färdigt tak.

Med vår långa erfarenhet inom takläggning och takrenovering i Nynäshamn kan du lita på att våra professionella och engagerade takmontörer kommer se till att ditt tak håller i många, många år framöver.

Takarbeten med tegel-och betongpannor är det vi gör allra mest och som vi är specialiserade inom. Taksäkerhet är något vi brinner för att vi hjälper dig gärna med att hitta det bästa taksäkerhetssystemet för din fastighet.

Med våra långsiktiga serviceavtal kan du som är fastighetsägare eller din bostadsrättsförening i Nynäshamn få bättre koll på och längre livslängd på taket genom årliga besiktningar och underhåll utfört av oss. Med vår expertkunskap hittar vi tillsammans den ultimata lösningen för just ditt tak!

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Nynäshamn.

Fakta

Om Nynäshamn

 

Nynäshamns kommun ligger i Södermanland och är än idag en viktig hamnstad. Från hamnen kan du resa till Gotland, Gdansk, Gdynia och Ventspils. Nynäshamn är också slutstation på en av SL:s pendeltågslinjer, och det går dagligen några direktanslutningar.
 

Invånare: 28 587 (2019) 
Yta: 1301,41 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14