Ett exempel på hur ett tak i Stockholm skulle kunna se ut efter takomläggning.
  1. Start
  2. /
  3. Takrenovering i Stockholm

Takrenovering i Stockholm

Vi är experterna på tak i Stockholm! Funderar du över hur taket på din fastighet mår? Eller är det dags för att lägga ett nytt tak? Med vår gedigna kunskap och vilja att ständigt förbättra branschen så har vi på DM TAK blivit en ledande takläggare för hustaken i Stockholm.

Takrenovering

Experter på tak i Stockholm

Vi utför takarbeten runt om i hela Stockholm och är ett seriöst bolag som funnits sedan 2001. Vi har därför lång erfarenhet inom takrenovering och alla andra takarbeten.

Vi är specialiserade på tegel- och betongpannor på flerbostadshus i Stockholm med omnejd.

Våra takmontörer strävar alltid efter att utföra takarbeten av högsta kvalité så vi kan lämna långa garantier till alla våra kunder.

Vi är experter på takrenovering i Stockholm!

 

Är det dags att renovera taket? Då har du kommit rätt! Med gedigen kunskap och ständig vilja att förbättra branschen har vi på DM TAK blivit en ledande aktör inom takrenovering i Stockholm. Sedan starten 2001 har vi blivit specialister på betong- och tegeltak och fått många nöjda kunder efter de takrenoveringar vi utfört hos fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholms län.

Våra duktiga takmontörer arbetar alltid för att utföra takrenoveringar av högsta kvalitet vilket innebär att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

Våra takrenoveringar i Stockholm

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Stockholm och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Vi på DM TAK har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Ett tegeltak med plåtdetaljer i Bromma.
Hus med nylagda tegeltak i Bromma.
Takomläggning i Bromma utförd på ett tegeltak.
Takläggning i Bromma som gjorts på ett hus som fått röda takpannor och taksäkerhetsdetaljer.
Brandstation-Bromma-3
Brandstation-Bromma-2

Vi kan Stockholm

Under årens gång har vi utfört många takrenoveringar i Stockholm med omnejd och vi har fått många fina referenser från nöjda kunder. Stockholm är Sveriges största stad och det finns en stor variation i bebyggelse, allt från moderna fastigheter till K-märkta byggnader.

Vi på DM TAK har erfarenheten och kompetensen av att renovera tak oavsett ålder, stil eller storlek på fastigheten och med en stor känsla och respekt för husets tidsanda. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med takrenovering i Stockholm.

 

Stockholm - en blandning av sött och salt

Stockholm är Sveriges huvudstad med ett vackert och vattennära läge, både längs Östersjöns kust och intill Mälaren. Stockholm lockar med riktigt cityliv i stadsdelar som Östermalm, Kungsholmen, Vasastan och Södermalm samtidigt som det finns goda möjligheter till att närmare naturen, som i Enskede, Bromma eller Hammarby Sjöstad.

I Stockholm finns många vackra parker, ett rikt kulturliv och en uppsjö av möjligheter för studier och arbete. Stadens kollektivtrafik ger goda kommunikationsmöjligheter och är under ständig utbyggnad.

Takläggning-av-DM-TAK-på-Skinnarviksringen-16

Projekt

En oas på Södermalms höjd

Det vackra läget med Kungsholmen och stadshuset i bakgrunden och den eleganta innergården, tillsammans med fastighetens traditionella arkitektur, krävde ett hantverk av högsta kvalitet för att göra denna oas på Södermalm rättvisa.
Enkupiga falsade tegelpannor av märket ”Hollander” användes, där den tegelröda färgen fint passar ihop med de sandfärgade fasaderna och takets kupor, skorstenar och takavvattning av koppar.
Plåtarbetet krävde både skicklighet och medvetenhet om Stockholms byggnadstraditioner. Snörasskyddet med tidsenliga 3-rör i rött passar ihop med takpannorna, och gör att boende och besökare slipper oroa sig för nedglidande snö och is.
DM TAKs takläggare blev med denna takrenovering korade till Sveriges bästa takläggare och fick därför priset ”King of Roofs”.

 

Läs mer om projektet

Projekt

Vänskapsvägen, Stora Essingen

Klassiskt tvåkupigt lertegel från Vittinge blev det naturliga valet när det var dags för en takrenovering på Brf Essingeklippan 2. Nya kopparbruna plåtdetaljer som fotränna, piskbalkong och skorstenar tillverkades och monterads.
Eftersom samma nyans av brunt användes till takets plåtdetaljer som till fönsterkarmarna, skapades ett vackert och enhetligt intryck.
Dessutom passar plåten och de tegelröda takpannorna bra ihop med den ljusgula putsade fasaden.

 

Läs mer om projektet

vanskapsvagen-42-stora-essingen-bild-3-1024×683.jpg
Takläggning utförd på Reimersholmsgatan i Stockholm.

Projekt

Reimersholmsgatan

På Reimersholmsgatan 3 gick det tidigare taket i svart och var slitet. En grundlig takrenovering med noggrant utvalda detaljer och material, innebar ett rejält lyft för hela fastigheten.

 

Läs mer om projektet

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takrenovering i Stockholm

 

Varför ska du anlita DM TAK för takrenovering? Vi har lång erfarenhet inom takrenovering med tegel- och betongpannor och anlitar du oss kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer att se till att ditt tak efter vårt takrenoveringsarbete kommer att hålla i många, många år framöver.

Vi vet att takbranschen tyvärr kantas av många oseriösa aktörer och därför har vi valt att stå upp för ärlighet, tydlighet och effektivitet – så att våra kunder kan känna sig trygga med oss från första kontakt till färdigt tak. Genom fokus på utbildningar, ständiga förbättringar och ett brinnande intresse för hantverket strävar vi efter att leverera tak av högsta kvalitet till våra kunder. 

Äger du en fastighet eller är medlem i en bostadsrättsförening i Stockholm? Då kan vi erbjuda dig ett långsiktigt serviceavtal där vi utför årliga besiktningar och underhåll av taket på din fastighet och på så sätt kan du maximera livslängden på ditt tak.

Vi hjälper dig också med en professionell bedömning om när det är dags för att renovera taket och hur du kan göra det med fastighetens bästa i åtanke. Taksäkerhet är ett område som ligger oss varmt om hjärtat och vi hjälper gärna till göra ditt tak till en säker plats att vistas på.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta över Stockholm.

Fakta

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och även dess ekonomiska, kulturella, politiska och mediala centrum. Stockholm är både Sverige och Nordens största tätort och ligger invid Östersjön, på gränsen mellan landskapen Uppland och Södermanland.

Invånare: 1 515 017 (2015) 
Yta: 381,63 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

land-14